magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný Horoskop od 29. júna do 5. júla / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jun 30 2020 - 14:02 GMT


Slnko je v znamení Raka a je v konjunkcii s Merkúrom v Rakovi a s nimi je v sextile Urán vBýkovi. Venuša v Blížencoch je v trigone so Saturnom, ktorý vo štvrtok vstupuje do Kozorožca. Mars v Baranovi je v sextile so Saturnom, a v Kozorožcovi s Jupiterom a Plutom. Neptún je v Rybách. Konštelácia hľadá logické cesty z ťažkostí. Mesiac je v splne v nedeľu.



Pondelok: Mesiac je o 0,48 hod. v znamení Škorpióna a je v kvadráte s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na žiarlivosť, zvedavosť, zmyselnosť a pôžitkárstvo.



Utorok: Mesiac je v Škorpiónovi a je v opozícii s Uránom, v trigone so Slnkom a Merkúrom a v kvadráte s Plutom, Jupiterom a Saturnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na pohlavné orgány a močový mechúr.



Streda: Mesiac je o 3.21 hod. v znamení Strelca a je v trigone so Slnkom, Merkúrom a Neptúnom a v sextile s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na dobrodružné cestovanie.



Štvrtok: Saturn vstupuje do Kozorožca o 2.00 hod. a je v opozícii s Venušou, v trigone s Marsom a v sextile so Saturnom. V oblasti zdravia si dávame pozor na bedrové kåby, stehná a liečime sa masážnymi technikami a cvičením.



Piatok: Mesiac je v Strelcovi a je v kvadráte s Neptúnom. Konštelácia vytvára dobré tréningové podmienky pre prácu s podvedomím a myšlienkami, koncentráciu, meditáciami a prevádzaním rôznych duchovných cvičení.



Sobota: Mesiac je o 6.48 hod. v znamení Kozorožca a je v opozícii so Slnkom, Merkúrom, v kvadráte s Marsom a v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pravidelnosť, tvrdohlavosť a pracovitosť.



Nedeľa: Mesiac je v splne o 6.44 hod. a je v Kozorožcovi v opozícii so Slnkom a Merkúrom, v konjunkcii s Plutom a Jupiterom a v sextile s Neptúnom a v trigone s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na chrbticu, kosti, pokožku a vyhýbame sa nebezpečným cvičeniam.





kontakt : 055/ 62 517 10

0904 544 309


 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]