magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 13. do 19. júla / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jul 08 2020 - 14:53 GMT


 



Slnko je v znamení Raka v trigone s Neptúnom v Rybách a v opozícii s Jupiterom, Plutom a Saturnom v Kozorožcovi. Merkúr v Rakovi je v kvadráte s Marsom v Baranovi a Mars je v sextile s Venušou v Blížencoch. Urán je v Býkovi. Konštelácia je harmonicky naklonená duchovným cvičeniam. Mesiac je v poslednej štvrti v pondelok.



Pondelok: Mesiac o 19.34 hod. vstupuje do Býka a je v kvadráte so Slnkom, Plutom, Jupiterom a Saturnom. Vládca Býka je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle a vplývajúca na hmotné umenie, sochárstvo, architektúru, maľbu apod.



Utorok: Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii s Uránom a v sextile s Merkúrom. V zdravotnej oblasti sú najviac ohrozené orgány v krku, štítna žľaza, nosohltan, mandle, čuch, chuť, zátylok aj ramená. Hrdlo si chránime pred prechladením.



Streda: Mesiac je v Býkovi a je v sextile so Slnkom a Neptúnom a v trigone s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Harmonická konštelácia praje investíciám, zdraviu, podnikaniu, poľnohospodárstvu a osobnej kariére.



Štvrtok: Mesiac je v znamení Blížencov o 7.19 hod. a je v trigone s Plutom, Jupiterom a Saturnom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na rozum, komunikáciu, spoločnosť a priateľstvo.



Piatok: Mesiac je v Blížencoch a je v konjunkcii s Venušou a v sextile s Marsom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na pľúca, priedušky, tuky a nervový systém. Pobyt v prírode bez stresu a ponáhľania sa je ozdravujúci.



Sobota: Mesiac je o 16.24 hod. v znamení Raka a vládca je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a prejavuje sa citlivou súdržnosťou ku príbuzným a rodine, obchodným talentom a náklonnosťou ku vodným športom.



Nedeľa: Mesiac je v Rakovi a je v konjunkcii s Merkúrom a v sextile s Uránom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus. Potravu jeme pomaly, bez časovej tiesne. Primerane športujeme s prázdnym žalúdkom.



kontakt : 055/ 62 517 10

0904 544 309


 





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]