magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 20. do 26. júla / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jul 21 2020 - 12:59 GMT


Slnko vstupuje do znamenia Leva v stredu, je v opozícii s Plutom, Jupiterom a Saturnom v Kozorožcovi a v trigone s Neptúnom v Rybách. Merkúr v Rakovi je v sextile s Uránom v Býkovi. Venuša v Blížencoch je v sextile s Marsom v Baranovi a Neptún v Rybách je v sextile s Plutom a Jupiterom. Konštelácia zdôrazňuje materiálnu stránku života. Mesiac je v nove v pondelok.



Pondelok: Mesiac je v nove o 19.33 hod. a o 22.16 hod. vstupuje do znamenia Leva a je konjunkcii so Slnkom, v opozícii s Jupiterom, Plutom a Saturnom a v trigone s Neptúnom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle.



Utorok: Mesiac je v Levovi a je v konjunkcii so Slnkom, v kvadráte s Uránom, v trigone s Marsom a v sextile s Venušou. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na srdce, krvné tepny a krvný tlak. Ak je krvný tlak vyšší znížime ho cesnakom.



Streda: Slnko vstupuje do znamenia Leva o 10.37 hod. Mesiac je o 1.40 hod. v znamení Panny. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplýva na tvrdý materializmus, oblasť služieb, pracovitosť a karierizmus.



Štvrtok: Mesiac je v Panne a je v sextile s Merkúrom a v trigone s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na pod žalúdočné orgány. Hrubé, tenké a slepé črevo, žlčník a slinivku brušnú. Neprejedáme sa a vylúčime mastné jedlo.



Piatok: Mesiac je o 3.54 hod. v znamení Váh a je v trigone s Jupiterom, Plutom a Saturnom a v opozícii s Neptúnom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na kultúrnu a umeleckú sféru.



Sobota: Mesiac je v znamení Váh a je v opozícii s Marsom a v kvadráte s Merkúrom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na obličky a spodnú časť chrbtice. Cvičíme spinálne cvičenia a pijeme dostatok tekutín.



Nedeľa: Mesiac je vo Váhach a je v trigone s Venušou, v kvadráte s Jupiterom, Plutom a Saturnom a v opozícii s Marsom. Konštelácia praje umeniu, láske a pohodliu a škodí športu, technike a obchodovaniu.



 



kontakt : 055/ 62 517 10

0904 544 309


 





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]