magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 17. do 23. augusta / Peter Mišík
@ Horoskopy      Aug 17 2020 - 13:28 GMT


Slnko vstupuje do znamenia Panny v sobotu a je v konjunkcii s Merkúrom, ktorý je v Panne od štvrtku a s nimi je v trigone Mars v Baranovi. Venuša v Rakovi je v sextile s Uránom v Býkovi. Mars je v kvadráte s Jupiterom, Plutom a Saturnom v Kozorožcovi a Neptún v Rybách je v sextile s Jupiterom, Plutom a Saturnom. Konštelácia podporuje rázne a dynamické riešenia. Mesiac je v nove v stredu.



Pondelok: Mesiac je o 7.38 hod. v znamení Leva a je v opozícii so Saturnom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúc na hrdosť, pýchu, schopnosť vládnuť a panovať. Zvýšená je netrpezlivosť.



Utorok: Mesiac je v Levovi a je v konjunkcii so Slnkom a Merkúrom a v kvadráte s Uránom a v trigone s Marsom. Pripravme sa na problémy s elektronikou. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na srdce a krvný tlak. Umiernene športujeme.



Streda: Mesiac je v nove o 4.42 hod. a o 10.20 hod. vstupuje do Panny. Mesiac je v konjunkcii so Slnkom a Merkúrom a v trigone s Marsom. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na oblasť služieb a starostlivosť.



Štvrtok: Merkúr vstupuje do Panny o 4.00 hod. Mesiac je v Panne a je v sextile s Venušou, v opozícii s Neptúnom a v trigone s Jupiterom, Plutom a Saturnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na črevá, pankreas a trávenie.



Piatok: Mesiac je o 11.16 hod. v znamení Váh a je v trigone s Jupiterom, Plutom a Saturnom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle čo dáva úspech v kultúre, poézii, speve, tanci, hudbe a inej nehmotnej umeleckej tvorbe.



Sobota: Slnko vstupuje do Panny o 17.45 hod. a Mesiac je vo Váhach v kvadráte s Venušou, Jupiterom a Plutom. V zdravotnej oblasti sú ovplyvnené obličky a drieková časť chrbtice. Cvičíme cviky na chrbticu a nedvíhame ťažké bremená.



Nedeľa: Mesiac je o 12.16 hod. v znamení Škorpióna a je v kvadráte s Plutom a Saturnom a v opozícii s Marsom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle čo prináša citlivosť, zmyselnosť, žiarlivosť a podozrievavosť.



 



kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309









 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]