magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 28. september do 4. októbra / Peter Mišík
@ Horoskopy      Sep 21 2020 - 11:38 GMT


Slnko je vo Váhach a je v trigone s Plutom a Saturnom v Kozorožcovi. Merkúr je v Škorpiónovi v opozícii s Marsom v Baranovi. Venuša vstupuje do Panny v piatok a je v trigone s Marsom. Jupiter, Pluto, Saturn v Kozorožcovi sú v kvadráte s Marsom. Neptún v Rybách je v sextile s Jupiterom a Urán je v Býkovi. Konštelácia je napätá. Mesiac je v splne vo štvrtok.



Pondelok: Mesiac je o 17.34 hod. v Rybách a je v opozícii s Venušou, v trigone s Merkúrom a v sextile s Marsom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádza sa vo vodnom živle, kde vplýva na podvedomie a citlivosť.



Utorok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom, v sextile s Uránom a Jupiterom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené chodidlá, priehlavkov kostičky, prsty na nohách a lymfatický systém. Pomáhajte si vzájomne.



Streda: Mesiac je v Rybách a je v sextile s Jupiterom, Plutom a Saturnom a v konjunkcii s Neptúnom. Je priaznivá konštelácia pre meditáciu, opakovanie mantier, cvičenie jogy a zlepšenie celkovej psychickej a fyzickej kondície.



Štvrtok: Mesiac je v splne o 23.05 hod. a je v opozícii so Slnkom. Mesiac vstupuje o 4.47 hod. do znamenia Barana a tam je vládca Mars s Plutom a nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na nadšenie pre všetko nové a podporuje tvrdohlavosť.



Piatok: Venuša vstupuje do Panny o 23.00 hod. a Mesiac je v Baranovi v opozícii so Slnkom, v konjunkcii s Marsom a v kvadráte s Jupiterom, Plutom a Saturnom.



Sobota: Mesiac je o 17.12 hod. v znamení Býka a je v konjunkcii s Marsom, v opozícii s Merkúrom a v trigone s Venušou. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplývajú na hmotné umenie a krásu.



Nedeľa: Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii s Uránom, v opozícii s Merkúrom a v trigone s Jupiterom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na krk, mandle, štítnu žľazu, čuch a chuť a aj ramená. Cvičíme polohy jogy.



Kontakt:055/ 62 517 10



0904 544 309







 





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]