magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 26. októbra do 1. novembra/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Oct 26 2020 - 11:07 GMT


slnko je v Škorpiónovi a je v konjunkcii s Merkúrom, ktorý vstupuje do Váh v stredu a v opozícii s Uránom v Býkovi. V Kozorožcovi sú Jupiter, Pluto a Saturn a s nimi je v trigone Venuša, ktorá v stredu vstupuje do Váh a je v kvadráte s Marsom v Baranovi a v sextile s Neptúnom v Rybách. Konštelácia podporuje detektívne služby. Mesiac je v splne v sobotu.



Pondelok: Mesiac je v Rybách a je v trigone so Slnkom a Merkúrom a v sextile s Uránom. V zdravotnej oblasti sú ovplyvnené prsty na nohách, priehlavkové kostičky a lymfatické žľazy. Masírujem si chodidla a často chodíme bosí.



Utorok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom a v sextile s Jupiterom, Plutom a Saturnom. Konštelácia praje práci v prvom kontakte so zákazníkmi a dáva radosť a úžitok z pomáhania jednotlivcom.



Streda: Merkúr a Venuša vstupujú do Váh o 3.00 hod. Mesiac je o 9.45 hod. v znamení Barana a je v opozícii s Venušou. Vládca Barana je Mars s Plutom a vplývajú na schopnosť tvrdohlavo začínať nové a nevyskúšané veci.



Štvrtok: Mesiac je v Baranovi v konjunkcii s Marsom a v kvadráte s Jupiterom, Plutom a Saturnom. V zdravotnej oblasti sú ovplyvnené hlava, čelo, obličaj a mozog. Darí sa v športovaní. Vyhýbame sa úrazom danej časti tela.



Piatok: Mesiac je o 22.39 hod. v znamení Býka a je v opozícii so Slnkom, Merkúrom a v kvadráte s Jupiterom, Plutom a Saturnom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na tvrdohlavosť a hmotné umenie.



Sobota: Mesiac je v splne o 15.49 hod. a je v opozícii so Slnkom a v konjunkcii s Uránom. Mesiac je v Býkovi a po zdravotnej stránke vplýva na hrdlo, mandle, štítnu žľazu a krčné stavce. Krk si chránime pred prechladením.



Nedeľa: Mesiac je v Býkovi a je v trigone s Plutom, Jupiterom a Saturnom. A v sextile s Neptúnom a v opozícii so Slnkom. Nezačíname nové veci a všetko riešime na základe zdravého sedliackeho rozumu. Pozor na emócie.





Kontakt:055/ 62 517 10



0904 544 309







 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]