magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 9. do 15. novembra / Peter Mišík
@ Horoskopy      Nov 24 2020 - 12:06 GMT


Slnko je v Škorpiónovi a je v sextile s Jupiterom v Kozorožcovi a v trigone s Neptúnom v Rybách a v opozícii s Uránom v Býkovi. Merkúr vstupuje do Škorpióna v utorok a je v kvadráte so Saturnom a Plutom v Kozorožcovi. Venuša vo Váhach je v opozícii s Marsom v Levovi. Konštelácia narúša pohodlie ale praje duchovným vplyvom. Mesiac je v nove v nedeľu.



Pondelok: Mesiac je v Panne o 14.30 hod. a je v trigone s Uránom a v sextile s Merkúrom. Vládca Panny je Merkúr nachádza sa v zemitom živle a vplýva na oblasť služieb, prevádzaných prevažne v materiálnej forme.



Utorok: Merkúr vstupuje do Škorpióna o 23.00 hod. Mesiac je v Panne a je v sextile so Slnkom, v trigone s Jupiterom, Plutom a Saturnom a Uránom a v opozícii s Neptúnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na vyprázdňovanie.



Streda: Mesiac je o 17.09 hod. v znamení Váh a je v trigone s Jupiterom, Plutom a Saturnom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na umenie prejavené nehmotnou formou, poeti, speváci apod.



Štvrtok: Mesiac je vo Váhach a je v konjunkcii s Venušou a v opozícii s Marsom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na pitný režim aby obličky pracovali správne. Cvičíme cviky na chrbticu kvôli driekovej oblasti.



Piatok: Mesiac je o 17.19 hod. v znamení Škorpióna a je v konjunkcii s Venušou a Merkúrom a v kvadráte s Jupiterom, Saturnom a Plutom a v opozícii s Uránom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na zmyselnosť.



Sobota: Mesiac je v Škorpiónovi a je v konjunkcii so Slnkom, v trigone s Neptúnom a v opozícii s Uránom. V zdravotnej sfére sú ohrozené pohlavné orgány a močové cesty s prostatou. Kúpeme sa v nezávadnej vode.



Nedeľa: Mesiac je v nove o 6.07 hod. Mesiac je o 16.47 hod. v znamení Strelca a je v konjunkcii so Slnkom a v sextile s Jupiterom, Plutom a Saturnom. Vládca Strelca je Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplývajúci na cestovanie a poučovanie.



Kontakt:055/ 62 517 10



0904 544 309



 





 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]