magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 25. do 31. januára / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jan 25 2021 - 18:46 GMT


Slnko je v znamení Vodnára a je v konjunkcii s Jupiterom a Saturnom vo Vodnárovi a v kvadráte s Marsom a Uránom v Býkovi. Merkúr je vo Vodnárovi. Venuša a Pluto sú v konjunkcii v Kozorožcovi a Neptún je v Rybách. Konštelácia hrozí vzburami, nehodami, tvrdohlavosťou a fanatizmom. Mesiac je v splne vo štvrtok.



Pondelok: Mesiac je o 19.52 hod. v znamení Raka a je v trigone s Merkúrom. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci a jemnosť, citlivosť i schopnosť sa vnoriť do pocitov iných osôb.



Utorok: Mesiac je v znamení Raka a je v sextile s Marsom a Uránom a v trigone s Neptúnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na žalúdok, trávenie a metabolizmus. Nikdy sa neprejedáme a na jedlo si doprajeme dostatok času.



Streda: Mesiac je v Rakovi a je v trigone s Neptúnom a v opozícii s Venušou a Plutom. Konštelácia praje duchovnému rozvoju a na druhej strane nedarí sa v láske, pôžitkárstve, zábave, skrášľovaniu a nákupoch.



Štvrtok: Mesiac je v splne o 20.16 hod. a je v opozícii so Slnkom, Jupiterom a Saturnom a v kvadráte s Marsom a Uránom. Mesiac o 3.54 hod. vstupuje do znamenia Leva. Konštelácia je mimoriadne nepriaznivá pre akékoľvek činnosti.



Piatok: Mesiac je v Levovi a je v opozícii so Slnkom, Jupiterom a Saturnom a Merkúrom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na pýchu, nadutosť a hrdosť. Pozor na nepriaznivú konšteláciu.



Sobota: Mesiac je o 9.02 hod. v znamení Panny a je v trigone s Marsom a Uránom a v opozícii s Merkúrom. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na oblasť služieb, materializmus a silné ego.



Nedeľa: Mesiac je v Panne a je v trigone s Marsom, Venušou a Plutom a v opozícii s Neptúnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na slezinu, hrubé a tenké črevo. Vyhýbame sa mastným a ťažkým jedlám.



Kontakt:055/ 62 517 10



0904 544 309







 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]