magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 19. do 25. apríla/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Apr 19 2021 - 08:48 GMT


Slnko a Merkúr vstupujú v pondelok do Býka a sú v konjunkcii aj s Venušou a Uránom v Býkovi a s nimi je v sextile Jupiter vo Vodnárovi a Mars, ktorý v piatok vstupuje do Raka. Jupiter je v trigone s Marsom, Saturn vo Vodnárovi je v kvadráte s Uránom, Pluto v Kozorožcovi je v kvadráte so Slnkom a Merkúrom a Neptún je v Rybách. Konštelácia je otvorená rôznym názorom. Mesiac je v prvej štvrti v utorok.

 



Pondelok: Slnko vstupuje do Býka o 22.33 hod. Merkúr vstupuje do Býka o 12.00 hod. Mesiac je v Rakovi a je v trigone s Neptúnom. Harmonická konštelácia pomáha premieňať sny na skutočnosť. Darí sa aj v duchovnom rozvoji.

 



Utorok: Mesiac je v prvej štvrti o 8.58 hod. a je v kvadráte so Slnkom a Merkúrom. Mesiac o 8.11 hod. vstupuje do znamenia Leva a je v kvadráte so Slnkom, Merkúrom a v trigone s Neptúnom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle.

 



Streda: Mesiac je v Levovi a je v kvadráte s Venušou a Uránom a v opozícii so Saturnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na srdce a krvný obeh. Primerane športujeme, vyhýbame sa zlosti a stresu a tešíme sa z rodinnej harmónie.



Štvrtok: Mesiac je o 15.08 hod. v znamení Panny a je v opozícii s Jupiterom, v trigone so Slnkom, Merkúrom a Venušou a v sextile s Marsom. Vládca Panny je Merkúr. Nachádza sa v zemitom živle a vplývajúci na hmotnú sféru.



Piatok: Mars vstupuje do Raka o 14.00 hod. a je v trigone so Slnkom, Merkurom, Venušou a Uránom. V zdravotnej sfére je ovplyvnený vyprázdňovací systém. Zdraviu prospieva, šport, pohyb, prechádzky, turistika.



Sobota: Mesiac je o 18.06 hod. v znamení Váh a je v opozícii s Neptúnom a v trigone s Plutom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na kultúrnu sféru, výrečnosť a nehmotné umenie.



Nedeľa: Mesiac je vo Váhach a je v trigone so Saturnom a harmonická konštelácia podporuje zabehané zvyky. Je vhodná aj pre pozemky, budovy, nábytok, záhradu a všetko čo nepodlieha módnym zmenám.



Kontakt:055/ 62 517 10

0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]