magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 26. apríla do 2. mája /Peter Mišík
@ Horoskopy      Apr 26 2021 - 12:00 GMT

Slnko, Merkúr, Venuša, a Urán sú v Býkovi v konjunkcii a s nimi je v kvadráte Saturn vo Vodnárovi. Neptún je v Rybách, Pluto v Kozorožcovi a Jupiter vo Vodnárovi je v trigone s Marsom v Rakovi. Konštelácia podporuje zmeny, romantiku a lásku. Mesiac je v splne v utorok.


Pondelok: Mesiac je o 18.18 hod. v znamení Škorpióna a je v kvadráte s Plutom a v trigone s Jupiterom a Marsom. Vládca Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci  na zmyselnosť, citlivosť a vnímavosť.


 


Utorok: Mesiac je v Splne o 5.32 hod. a je v opozícii so Slnkom, Merkúrom, Venušou a Uránom a v trigone s Marsom a v kvadráte so Saturnom. Mesiac je v Škorpiónovi a po zdravotnej stránke sú ohrozené reprodukčné orgány a močový mechúr.


 


Streda: Mesiac je o 17.42 hod. v znamení Strelca a je v kvadráte s Jupiterom, v trigone s Neptúnom, v opozícii s Venušou a Merkúrom a v sextile s Plutom. Vládca Strelca je Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom živle.


 


Štvrtok: Mesiac je v Strelcovi a je v sextile so Saturnom. Po zdravotnej stránke sú najviac ohrozené stehná , bedrové kåby, boky a pohyblivosť. Preto cvičíme jogu, aerobik a doprajeme si masáže s vodoliečbou.


 


Piatok: Mesiac je v znamení Kozorožca o 18.16 hod. a je v sextile s Jupiterom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca Kozorožca je Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na tvrdohlavosť, pracovitosť, svedomitosť a chladnokrvnosť.


 


Sobota: Mesiac je v Kozorožcovi a je v trigone so Slnkom a Uránom a v opozícii s Marsom. Po zdravotnej stránke sú najviac ohrozené kosti, kolená, držanie tela a pokožka. Pre spevnenie kostí potrebujem slnečné lúče.


 


Nedeľa: Mesiac je o 21.31 hod. v znamení Vodnára  a je v konjunkcii s Plutom a v trigone s Venušou a Merkúrom a v sextile s Neptúnom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na náhle zmeny.


 


Kontakt:055/ 62 517 10

0904 544 309
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]