magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 24. do 30. mája / Peter Mišík
@ Horoskopy      May 18 2021 - 12:39 GMT

Slnko je v Blížencoch a je v kvadráte s Jupiterom v Rybách a v trigone so Saturnom vo Vodnárovi a Plutom v Kozorožcovi. Merkúr a Venuša sú v Blížencoch s nimi je Saturn v trigone a Neptún v kvadráte v znamení Rýb. Urán v Býkovi je v kvadráte so Saturnom a Mars v Rakovi je v trigone s Neptúnom v Rybách. Konštelácia vytvára finančné problémy. Mesiac je v splne v stredu.


 


Pondelok: Mesiac je v Škorpiónovi o 5.01 hod. a je v kvadráte s Plutom a v trigone s Jupiterom, Venušou a Merkúrom. Vládca Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na zvedavosť, výskumnú oblasť a zmyselnosť.


 


Utorok: Mesiac je v Škorpiónovi a je v opozícii s Uránom, v kvadráte so Saturnom a v trigone s Neptúnom a Marsom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na pohlavné orgány a močový mechúr. Darí sa v športe.


 


Streda: Mesiac je v splne o 13.13 hod. a o 4.39 hod. vstupuje do Strelca a je v opozícii so Slnkom, v trigone s Neptúnom a v kvadráte s Jupiterom. Vládca Strelca je Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplývajúci na vzdelávanie a poznávanie.


 


Štvrtok: Mesiac je v Strelcovi a je v opozícii so Slnkom, Venušou a Merkúrom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na stehná a boky s bedrovými kåbmi. Nepriaznivá konštelácia nabáda na celkovú opatrnosť .


 


Piatok: Mesiac vstupuje do znamenia Kozorožca o 4.24 hod. a je v opozícii s Merkúrom a Venušou a v sextile s Neptúnom. Vládca Kozorožca je Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na pracovitosť, a tvrdohlavosť.


 


Sobota: Mesiac je v Kozorožcovi a je v sextile s Neptúnom, v trigone s Uránom a v opozícii s Marsom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na pokožku a kosti. Konštelácia varuje pred riskovaním v športovej a pracovnej sfére. 


 


Nedeľa: Mesiac je o 6.04 hod. v znamení Vodnára a je v trigone so Slnkom, v opozícii s Marsom a v konjunkcii s Plutom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na široké spoločenstvo.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


 
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]