magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 7. do 13. júna / Peter Mišík
@ Horoskopy      May 31 2021 - 11:55 GMT

Slnko je v Blížencoch a je v konjunkcii s Merkúrom v Blížencoch a s nimi je Saturn vo Vodnári v trigone. Venuša je v Rakovi a je v trigone s Jupiterom v Rybách. Mars vstupuje do Leva v piatok a je v trigone s Neptúnom v Rybách a v opozícii s Plutom v Kozorožcovi. Urán v Býkovi je v kvadráte so Saturnom. Konštelácia napomáha riešiť problémy. Mesiac je v nove vo štvrtok.


 


Pondelok: Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii s Uránom, v kvadráte so Saturnom a v sextile s Venušou. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na prechladenie, oslabený je nosohltan, hrdlo, hlasivky, krk a krčná chrbtica. 


 


Utorok: Mesiac je v Blížencoch o 20.47 hod. a je v trigone s Plutom a v sextile s Neptúnom a Venušou. Vládca Blížencov je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na komunikáciu, vzdelanie a spoločenské styky.


 


Streda: Mesiac je v Blížencoch a je v kvadráte s Jupiterom a v trigone so Saturnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na pľúca, ramená a nervový systém. Vyhýbame sa stresu a dbáme na pravidelný pracovný a domáci režim.


 


Štvrtok: Mesiac je v nove o 12.52 hod. a Mesiac je v Blížencoch v konjunkcii so Slnkom a Merkúrom a v trigone so Saturnom a v kvadráte s Neptúnom. Zlepšujú sa vzťahy so seniormi a rodinnými príslušníkmi.


 


Piatok: Mars vstupuje do Leva o 16.00 hod. Mesiac je o 9.23 hod. v znamení Raka a je v konjunkcii so Slnkom a Merkúrom a v trigone so Saturnom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na rodinnú súdržnosť.


 


Sobota: Mesiac je v Rakovi a je v konjunkcii s Venušou a v trigone s Jupiterom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na žalúdok, trávenie a hrudník. Každé sústo dôkladne a pomaly rozžujeme a až keď je v tekutom stave tak ho prehltneme.


 


Nedeľa: Mesiac je o 20.22 hod. v znamení Leva a je v konjunkcii s Marsom, v trigone s Neptúnom a v opozícii s Plutom. Vládca Leva je Slnko nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na hrdosť, pýchu, netrpezlivosť a vodcovské sklony.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


 
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]