magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 21. do 27. júna / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jun 21 2021 - 21:03 GMT

Slnko je vstupuje do Raka v pondelok a je v kvadráte s Neptúnom v Rybe a v trigone s Jupiterom v Rybe. Merkur v Blížencoch je v trigone so Saturnom vo Vodnárovi. Venuša vstupuje do Leva v nedeľu a je v trigone s Neptúnom v Rybe a v opozícii s Plutom v Kozorožcovi. Urán je v Býkovi a Mars v Levovi je v opozícii so Saturnom. Konštelácia podporuje materiálnu oblasť. Mesiac je v splne vo štvrtok.


 


Pondelok:Slnko vstupuje do Raka o 5,32 a Mesiac je v Škorpiónovi a je v kvadráte s Marsom a Saturnom a v opozícii s Uránom a v trigone so Slnkom a Jupiterom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na pohlavné choroby.


 


Utorok: Mesiac je o 14.56 hod. v znamení Strelca a je v trigone s Neptúnom a Venušou. Vládca Strelca je Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplývajúci na cestovanie, vzdelávanie, adrenalínové dobrodružstvá a poučovanie.


 


Streda:Mesiac je v Strelcovi v trigone s Marsom, v opozícii s Merkurom a v sextile so Saturnom. V oblasti zdravia si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Cvičíme v kolektíve a v prírode. Doprajte si masáž.


 


Štvrtok: Mesiac je v splne o 20.40 hod. a je o 15.05 hod. v znamení Kozorožca. Mesiac je v opozícii so Slnkom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca Kozorožca je Saturn nachádzajúci s v zemitom živle. Nepriaznivá konštelácia nedoporučuje nič nové začínať.


 


Piatok: Mesiac je v Kozorožcovi v opozícii so Slnkom a v trigone s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na celú chrbticu a kosti s pokožkou. Cvičíme jogu a pilates. Vyhýbame sa skokom hrozia zlomeniny.


 


 


Sobota: Venuša vstupuje do Leva o 6,00. Mesiac je o 16,09 v znamení Vodnára a je v opozícii s Venušou a v konjukcii s Plutom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na zmeny a revolúcie.


 


Nedeľa: Mesiac je vo Vodnárovi a je v konjukcii so Saturnom, v trigone s Merkurom a v opozícii s Marsom a v kvadráte s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na nohy a preto ich nezaťažujeme nadmernou námahou.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


 
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]