magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 5. do 11. júla / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jul 06 2021 - 08:29 GMT

Slnko je v Rakovi a je v trigone s Neptúnom v Rybách a v sextile s Uránom v Býkovi. Merkúr vstupuje do Raka v nedeľu a je v kvadráte s Neptúnom. Venuša v Levovi je v konjunkcii s Marson v Levovi a v kvadráte s Uránom a v opozícii so Saturnom vo Vodnárovi. Pluto je v Kozorožcovi a Jupiter je v Rybách. Konštelácia praje romantike. Mesiac je v nove v sobotu.


 


Pondelok: Mesiac je v Býkovi  a je v trigone s Plutom a v sextile s Neptúnom. Priaznivá konštelácia praje riskovaniu v práci a s financiami. Dá sa spoľahnúť na intuíciu a šiesty zmysel. Rodina a priatelia vás podržia.


 


Utorok: Mesiac je o 3.24 hod. v znamení Blížencov a je v trigone so Saturnom a v kvadráte s Jupiterom. Vládca Blížencov je Merkúr nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na výrečnosť a komunikáciu. Blíženci sa narodili s mobilom pri uchu.


 


Streda: Mesiac je v Blížencoch a je v konjunkcii s Merkúrom, v kvadráte s Neptúnom a v trigone so Saturnom. V oblasti zdravia si dávame pozor na pľúca, ramená a ruky a priedušky. Môžu sa vyskytnúť ťažkosti s nervami. Pravidelný pohyb a hlboké dýchanie robí zázraky.


 


Štvrtok: Mesiac je o 15.51 hod. v znamení Raka a je v konjunkcii s Merkúrom a v trigone s Jupiterom. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na jemnosť, ústupčivosť, a rodinnú súdržnosť.


 


Piatok: Mesiac je v Rakovi a je v konjunkcii so Slnkom, v sextile s Uránom, v trigone s Neptúnom a v opozícii s Plutom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na žalúdok, trávenie a metabolizmus. Občas dodržujeme pôst.


 


Sobota: Mesiac je v nove o 3.16 hod. a je v Rakovi v konjunkcii so Slnkom, v opozícii s Plutom a v trigone s Neptúnom. Intuícia je silnejšia než unáhlenosť. Ak spojíte sedliacky rozum so svojim pocitom vyhnete sa mnohým chybám.


 


Nedeľa: Merkúr vstupuje do Raka o 23.00 hod. a Mesiac je o 2.21 hod. v znamení Leva. Mesiac je v opozícii so Saturnom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle, čo mu dáva hrdosť, pýchu , nadradenosť, netrpezlivosť a nadšenie.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


 


 


 


 


 


 


 
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]