magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 19. do 25. júla /Peter Mišík
@ Horoskopy      Jul 12 2021 - 14:00 GMT

Slnko vstupuje do Leva vo štvrtok a je v trigone s Neptúnom v Rybách a v opozícii s Plutom v Kozorožcovi. Merkúr je v Rakovi a je v sextile s Uránom v Býkovi. Venuša vo štvrtok vstupuje do Panny a je v konjunkcii s Marsom v Levovi a v opozícii s Jupiterom v Rybách. Saturn vo Vodnárovi je v kvadráte s Uránom.  Konštelácia vytvára lepšie podmienky pre duchovnú oblasť. Mesiac je v splne v sobotu.


 


Pondelok: Mesiac je o 23.08 hod. v znamení Strelca a je v kvadráte s Venušou, Marsom a Jupiterom, v trigone so Slnkom a Neptúnom a v sextile s Plutom. Vládca Strelca je Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplývajúci na cestovanie, dobrodružstvo, poučovanie a zbieranie vedomostí a dobrý vzťah ku zahraničiu.


Utorok: Mesiac je v Strelcovi a je v sextile so Saturnom. V oblasti zdravie sú ohrozené bedrové kåby, stehná a preto si doprajeme vodné masáže, primeraný pohyb, strečingové cvičenie alebo jógu. Samota škodí.


 


Streda: Mesiac je o 0.36 hod. v znamení Kozorožca a je v trigone s Venušou a Marsom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca Kozorožca je Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na tvrdohlavosť, a pracovitosť.


 


Štvrtok: Slnko vstupuje do Leva o 16.26 hod. a Venuša vstupuje do Panny o 3.00 hod.  Mesiac je v Kozorožcovi v opozícii s Merkúrom a v trigone s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na pokožku pri popáleninách a kosti. 


 


Piatok: Mesiac v Kozorožcovi a je v konjunkcii s Plutom, v opozícii so Slnkom a v sextile s Neptúnom. Priaznivá konštelácia dáva úspech cez rozvahu, opatrnosť a logickú úvahu. Citové turbulencie vedú ku neúspechu.


 


Sobota: Mesiac je v splne o 4.37 hod a je o 2.12 hod.  v znamení Vodnára a je v konjunkcii so Saturnom, v opozícii so Slnkom a v kvadráte s Uránom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na širokú verejnosť a revolúcie.


 


Nedeľa: Mesiac je vo Vodnárovi a je v opozícii s Marsom a Jupiterom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na spodnú časť tela hlavne na nohy a preto ich nezaťažujeme dlhou chôdzou a a ni dlhým nehybným státím.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


 


 


 
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]