magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 2. do 8. augusta / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jul 26 2021 - 12:04 GMT

Slnko je v Levovi a je v konjunkcii s Merkúrom tiež v Levovi a je v kvadráte s Uránom v Býkovi a v opozícii so Saturnom vo Vodnárovi. Venuša je v Panne a je v trigone s Uránom. Mars je v Panne a je v opozícii s Jupiterom vo Vodnárovi. Saturn a Urán sú v kvadráte. Pluto v Kozorožcovi je v sextile s Neptúnom v Rybách. Konštelácia je nepriaznivá a neriskujte. Mesiac je v nove v nedeľu.


 


Pondelok: Mesiac je o 10.46 hod. v znamení Blížencov a je v kvadráte s Marsom a Jupiterom a v trigone s Plutom a Saturnom. Vládca Blížencov je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplýva na spájanie a komunikovanie.


 


Utorok: Mesiac je v Blížencoch a je v kvadráte s Venušou, v sextile so Slnkom a Merkúrom a v trigone so Saturnom. V oblasti zdravia sú najviac ohrozené nervy, ramená a ruky a pľúca. Dávame si pozor na prechladenie a nedostatočné teplé oblečenie.


 


Streda: Mesiac je v Rakovi o 23.17 hod. a je v trigone s Jupiterom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na obchodovanie, špekulácie veľkú citlivosť a rodinnú súdržnosť. 


 


Štvrtok: Mesiac je v Rakovi a je v trigone s Jupiterom. V oblasti zdravia si najviac dávame pozor na metabolizmus, žalúdok a trávenie. Pravidelne sa stravujeme nejeme veľké dávky a všetko dôkladne požujeme aby sa v ústach jedlo predtrávilo.


 


Piatok: Mesiac je v Rakovi a je v opozícii s Plutom a v trigone s Neptúnom. Priaznivá konštelácia otvára bránu zázrakov cez vizualizáciu, sugescie a meditáciu, prácu s podvedomím. Škodí ťažká manuálna práca a náročný šport.


 


Sobota: Mesiac je o 9.23 hod. v znamení Leva a je v konjunkcii so Slnkom, v opozícii so Saturnom a v kvadráte s Uránom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplýva na radosť zo života a organizovania.


 


Nedeľa: Mesiac je v nove o 15.50 hod. a je v Levovi v konjunkcii so Slnkom a Merkúrom, v kvadráte s Uránom a v opozícii so Saturnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na srdce, krvný tlak a obeh. Je vhodná doba pre zmenu.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


 


 
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]