magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 23. do 29. augusta /Peter Mišík
@ Horoskopy      Aug 16 2021 - 11:58 GMT

Slnko je v Panne a je v opozícii s Jupiterom vo Vodnárovi. Merkúr a Mars sú v Panne v konjunkcii a s nimi je v opozícii Neptún v Rybách a v trigone Urán v Býkovi a Pluto v Kozorožcovi. Venuša je vo Váhach v trigone so Saturnom vo Vodnárovi. Konštelácia škodí peniazom a majetku. Mesiac  ubúda.


 


Pondelok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom a v opozícii s Merkúrom a Marsom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na lymfatický systém, chodidlá a prsty na nohách. Často chodíme bosí po tráve.


 


Utorok:  Mesiac je o 20.57 hod. v znamení Barana a je v opozícii s Merkúrom, v konjunkcii s Neptúnom a v sextile s Plutom. Vládca Barana je Pluto s Marsom a nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na tvrdohlavosť a lásku ku prírode.


 


Streda: Mesiac je v Baranovi a je v opozícii s Venušou. V zdravotnej sfére si dávame pozor na prechladenie hlavy, úrazy lebky a obličaja. Pri nebezpečných aktivitách nosíme ochranu hlavy alebo prilbu.


 


Štvrtok: Mesiac je v trigone so Slnkom a v kvadráte s Plutom a v sextile s Jupiterom. Konštelácia vytvára vnútorné napätie viac relaxujte, ale na druhej strane sa darí v podnikaní v oblasti zdravia a v partnerskej sfére. 


 


Piatok: Mesiac je v Býkovi o 6.27 hod. a je v trigone so Slnkom a v kvadráte so Saturnom. Vládca Býka je Venuša, nachádzajúca sa v zemitom živle a vplývajúca na tvrdohlavosť, umelecké nadanie a spravovanie financií.


 


Sobota: Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii s Uránom a v trigone s Marsom a Plutom. V zdravotnej oblasti so dávame pozor na krk, krčnú chrbticu, štítnu žľazu a nosohltan. Liečime sa prírodnými produktmi a cvičením.


 


Nedeľa: Mesiac je v Blížencoch o 18.42 hod. a je v kvadráte so Slnkom, v trigone s Merkúrom a Plutom a v kvadráte s Jupiterom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na komunikačnú oblasť. 


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


 
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]