magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 24.08..2021
@ Aktuálne -> Polícia      Aug 26 2021 - 08:39 GMT
Na priechode zrazil mladú Košičanku a z miesta zbabelo ušiel.
 
Vďaka všímavým občanom, už polícia vodiča stotožnila.
 
Dňa 24.8.2021 okolo 21.00 hod. došlo k vážnej dopravnej nehode pri zastávke MHD-Viničná na Južnom nábreží v Košiciach, pri ktorej sa ťažko zranila chodkyňa.
Podľa doterajších zistení vodič viedol vozidlo po ceste I/16 na Južnom nábreží v smere na Prešovskú cestu. Na úseku pred zastávkou autobusu MHD vošiel s vozidlom na priechod pre chodcov v čase, keď po vyznačenom priechode prechádzala 18-ročná Košičanka, v dôsledku čoho došlo k zrážke.  Vodič po zrážke na mieste nezotrval a z miesta nehody ušiel. Chodkyňa pri dopravnej nehode utrpela ťažké zranenia, s ktorými bola prevezená do košickej nemocnice.
Polícia ihneď vykonala potrebné opatrenia, vyhlásila pátranie po vodičovi i vozidle, a miesto udalosti dôkladne zadokumentovala aj za účasti znalca z odboru cestnej dopravy.   
Dňa 25.8. ráno polícia prijala oznámenie od všímavého občana, že podozrivé poškodené vozidlo tmavej farby zn. Škoda Octavia je zaparkované na jednom z košických sídlisk. Polícia vodiča stotožnila, vykonala obhliadku vozidla a zaistila stopy, ktoré budú podrobené skúmaniu. V súčasnosti sú s podozrivým vodičom vykonávané potrebné procesné úkony.
V tejto súvislosti polícia začala trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví a neposkytnutia pomoci. Bližšie okolnosti, presná príčina dopravnej nehody a miera zavinenia jej účastníkov, sú predmetom ďalšieho vyšetrovania a dokazovania.
 
 
 
 
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]