magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týťdenný horoskop od 20. do 26. septembera / Peter Mišík
@ Horoskopy      Sep 15 2021 - 09:56 GMT

Slnko je vstupuje do Váh v stredu a je v konjukcii s Marsom vo Váhach a v trigone so Saturnom vo Vodnárovi  a je v opozícii s Neptúnom v Rybe. Merkur vo Váhach je v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi a v trigone s Jupiterom vo Vodnárovi. Venuša v Škorpiónovi je v opozícii s Uránom v Býkovi a v kvadráte so Saturnom. Konštelácia ohrozuje unáhlenosťou a konfliktami.  Mesiac je v splne v utorok.


 


Pondelok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom a v opozícii so Slnkom. Nepriaznivá konštelácia varuje pred zmenami, nákupmi, riskovaním a hrozia pracovné a domáce i partnerské konflikty.


 


Utorok: Mesiac je v splne o 1.55 hod. a je v znamení Barana o 5.13 hod. Mesiac je v opozícii so Slnkom a Marsom a v sextile s Neptúnom. Vládca Barana je Pluto s Marsom a nachádzajú sa v ohnivom živle a vplývajú na tvrdohlavosť.


 


Streda: Slnko vstupuje do Váh o 21.21 hod. Mesiac je v Baranovi a je v kvadráte s Plutom, v sextile s Jupiterom a v opozícii s Merkúrom. V oblasti zdravia si dávame pozor na obličaj, čelo, mozog a trávenie. 


 


Štvrtok: Mesiac je o 14.38 hod. v znamení Býka a je v kvadráte so Saturnom a v opozícii s Merkúrom. Vládca Býka je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle a vplývajúca na hmotnú krásu, umenie sochárstvo, architektúru a pod.


 


Piatok: Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii s Uránom a v opozícii s Venušou. V Oblasti zdravia si dávame pozor na hrdlo, krčnú chrbticu, nosohltan a štítnu žľazu. Hrdlo si chránime pred prechladením a náhlymi zmenami teploty.


 


Sobota: Mesiac je v Býkovi  v opozícii s Venušou, v trigone so Slnkom a Plutom a v kvadráte s Jupiterom. Konštelácia je nepriaznivá pre nákupy a skrášľovanie a praje kariére majetku a pracovným záležitostiam. 


 


Nedeľa: Mesiac je o 2.37 hod. v znamení Blížencov, a je v trigone so Slnkom, Marsom a Saturnom. Vládca Blížencov je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na komunikáciu s širokým spektrom osôb.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


 
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]