magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 27.09. 2021
@ Aktuálne -> Polícia      Sep 27 2021 - 20:20 GMT
Požiar v Trebišove narobil škody za takmer milión eur, polícia začala trestné stíhanie
 
V nedeľu (26.09.2021) dopoludnia vypukol požiar v hale na Sadovskej ulici v Trebišove, kde bol uskladnený tuhý druhotný produkt, ktorý sa používa ako palivo. Podľa doterajších zistení pri požiari došlo k vznieteniu minimálne 700 ton uskladneného tuhého druhotného produktu. Pri požiari zhorel vysokozdvižný vozík a doposiaľ presne nezistený počet technických strojov. Poškodeným spoločnostiam bola spôsobená škoda doposiaľ predbežne vyčíslená na viac ako 900.000 eur.  Udalosť sa zaobišla bez zranení.
Polícia miesto udalosti zadokumentovala spolu s expertmi z Požiarnotechnického a expertízneho ústavu MV SR. Obhliadka miesta činu bola vykonaná aj za účasti psovoda so služobných psom špeciálne vycvičeným na vyhľadávanie akcelerátorov horenia. 
Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Trebišove v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre trestný čin poškodzovania cudzej veci. 
Celkový rozsah spôsobených škôd a presná príčina vzniku požiaru je predmetom ďalšieho vyšetrovania 
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]