magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 25. do 31. októbra /Peter Mišík
@ Horoskopy      Oct 25 2021 - 14:06 GMT

Slnko je v znamení Škorpióna a je v konjunkcii s Marsom, ktorý v sobotu vstupuje do Škorpióna a je v trigone s Jupiterom vo Vodnárovi a v kvadráte so Saturnom tiež vo Vodnárovi a je v opozícii s Uránom v Býkovi. Venuša v Strelcovi je v kvadráte s Neptúnom v Rybách a Merkúr je vo Váhach a Pluto je v Kozorožcovi. Konštelácia podporuje techniku a akčnosť. Mesiac je v poslednej štvrti vo štvrtok.


 


Pondelok: Mesiac je o 23.00 hod. v znamení Raka a je v trigone s Jupiterom, Slnkom, Marsom a v opozícii s Venušou. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na jemnosť a rodinnú súdržnosť.


 


Utorok: Mesiac je v Rakovi a je v trigone so Slnkom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na metabolizmus, žalúdok, trávenie a precitlivenosť. Neprejedáme sa a občas si doprajeme zdravotný pôst.


 


Streda: Mesiac je v Rakovi a je v kvadráte s Merkúrom, v opozícii s Plutom a v trigone s Neptúnom. Konštelácia praje dlhodobému plánovaniu. V oblasti duchovného rozvoja je vhodné začať rozjímať a meditovať.


 


Štvrtok: Mesiac je o 22.05 hod. v poslednej štvrti a o 11.07 hod. vstupuje do znamenia Leva. Mesiac je v kvadráte so Slnkom a Marsom a v opozícii so Saturnom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle.


 


Piatok: Mesiac je v Levovi a je v sextile s Merkúrom, v  trigone s Venušou, v opozícii so Saturnom a Jupiterom a v kvadráte s Uránom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na srdce, krvný tlak, cievy a pri športovaní neriskujeme.


 


Sobota: Mars vstupuje do Škorpióna o 16.00 hod. Mesiac je v sextile so Slnkom a Marsom a v trigone s Venušou a v opozícii s Jupiterom. Mesiac vstupuje o 20.09 hod. do znamenía Panny. Tam je vládca Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle.


 


Nedeľa: Mesiac je v Panne a je v sextile so Slnkom a v trigone s Uránom. V zdravotnej sfére si najviac dávame pozor na pod žalúdočné orgány a to tenké a hrubé črevo pankreas a žlčník. Neprejedáme sa a dôkladne žujeme potravu.


 


Kontakt:055/ 62 517 10

0904 544 309


 
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]