magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 15. do 21. novembra /Peter Mišík
@ Horoskopy      Nov 15 2021 - 09:01 GMT

Slnko je v Škorpiónovi a je v konjunkcii s Merkúrom v Škorpiónovi a v opozícii s Uránom v Býkovi, v trigone s Neptúnom v Rybách a v sextile s Plutom v Kozorožcovi. Merkúr je v konjunkcii s Marsom v Škorpiónovi a Mars je v opozícii s Uránom. Venuša v Kozorožcovi je v trigone s Uránom a v sextile s Marsom. Saturn je vo Vodnárovi.  Konštelácia vytvára dobré podmienky pre ezoteriku. Mesiac je v splne v piatok.


 


Pondelok: Mesiac je v Baranovi a je v kvadráte s Venušou a v sextile so Saturnom. V oblasti zdravia si dávame pozor na obličaj, mozog a vitalitu. Veľkú rolu má psychika. Pesimizmus a smútok škodí. S úsmevom a optimizmom všetko prekonáme.


 


Utorok: Mesiac je v Baranovi a je v kvadráte s Plutom a v sextile s Jupiterom. Konštelácia pomáha prekonať materiálne problémy s pomocou odvahy ráznosti a čistej mysle. Pri športe zvýšime opatrnosť. 


 


Streda: Mesiac je o 3.18 hod. v znamení Býka a je v kvadráte so Saturnom, v konjunkcii s Uránom, v trigone s Venušou a v opozícii s Marsom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplývajú na hmatateľnú krásu.


 


Štvrtok: Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii s Uránom, v trigone s Venušou, v kvadráte so Saturnom a v opozícii s Marsom, Merkúrom a Slnkom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na mandle, krk, čuch, chuť, ramená zátylok a štítnu žľazu.


 


Piatok: Mesiac je o 9.57 hod. v splne a je v opozícii so Slnkom, v trigone s Plutom a v kvadráte s Jupiterom. Mesiac je o 15.33 hod. v znamení Blížencov a tam je vládca Merkúr, ktorý sa nachádza vo vzdušnom živle a vplýva na komunikáciu.


 


Sobota: Mesiac je v Blížencoch a je v opozícii so Slnkom a v trigone so Saturnom. V zdravotnej oblasti sa vyhýbame stresovým situáciám lebo sú ohrozené nervy. Nezaťažujeme ramená a ruky a pozor si dávame na zápal pľúc.


 


Nedeľa: Mesiac je v Blížencoch v trigone s Jupiterom a v kvadráte s Neptúnom. Konštelácia praje hmotným ziskom a obchodným špekuláciám a na druhej strane škodí koncentrácii, meditácii a rozjímaniu.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]