magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 17.11.2021
@ Aktuálne -> Polícia      Nov 18 2021 - 11:21 GMT
Boli frajermi pod rúškom noci. Teraz čelia obvineniu
 
Štvorlístok kamarátov zo Sečoviec, 25-ročný Emil, 24-ročný Marián, 22-ročný Marián a 19-ročný Jaroslav, ktorí sú už pre sečovských policajtov „starí známi“, im dali o sebe opäť vedieť. 
 
Spoločne sa dohodli, že v prvý novembrový víkend zaženú nudu neohlásenou „návštevou“ v jednom z rodinných domov v meste Sečovce. Po tom, čo sa cez neoplotený kúsok dostali na pozemok, našli tam železnú tyč, a spoločne zhodnotili, že sa im môže zísť na to, aby sa dostali do domu. Najodvážnejší z nich bol Emil, ktorý poškodil dvere, a keď vošli dnu, vzal z letnej kuchynky motorovú pílu, a potom všetci spoločne dom opustili. Majiteľka domu škodu na odcudzenej píle a poškodení dverí vyčíslila na niečo málo viac ako 100 eur. 
 
Skladaním malých detailov a vďaka výbornej miestnej znalosti sečovských policajtov netrvalo dlho, a partia kamarátov sa ocitla v rukách mužov zákona. Po vyhodnotení všetkých dôkazových materiálov poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Sečovciach z prečinu krádeže obvinil všetkých štyroch mužov. Traja z nich, Obaja Mariánovia a Jaroslav boli za obdobný čin postihnutý aj v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch.
 
Každému zo štvorlístka hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody a za mrežami sa môžu posedieť až 2 roky.
 
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]