magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 22. do 28. novembra/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Nov 22 2021 - 08:53 GMT

Slnko vstupuje do Strelca v pondelok a je v konjunkcii s Merkúrom, ktorý vstupuje do Strelca v stredu a je v kvadráte s Jupiterom vo Vodnárovi a v trigone s Neptúnom v Rybách. Venuša v Kozorožcovi je v trigone s Uránom v Býkovi, Pluto v Kozorožcovi je v sextile s Merkúrom, Saturn vo Vodnárovi je v kvadráte s Uránom a Mars v Škorpiónovi je v trigone s Neptúnom. Konštelácia praje cudzine. Mesiac je v poslednej štvrti v sobotu.


 


Pondelok:Mesiac je o 4.33 hod. v znamení Raka a je v trigone s Jupiterom. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na jemnosť, obchodnú zdatosť a schopnosť sa vcítiť do pocitov iných ľudí. 


 


Utorok:Mesiac je v Rakovi a je v trigone s Marsom a Neptúnom a v opozícii s Venušou. V zdravotnej sfére si dávame pozor na žalúdok. Konštelácia nepraje pôžitkom, nakupovaniu a zábave. Praje športu a akčnému jednaniu.


 


Streda:Merkúr vstpuje do Strelca o 17.00 hod. Mesiac je v Levovi o 16.59 hod. a je v trigone so Slnkom, Merkúrom, Neptúnom a v opozícii s Plutom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle, čo dáva nadšenie pre riadenie a organizovanie.


 


Štvrtok:Mesiac je v Levovi a je v trigone so Slnkom a Merkúrom, v opozícii so Saturnom a v kvadráte s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na krvný tlak, srdce a tepny. Zdravo sa stravujeme a cvičíme. 


 


Piatok:Mesiac je v Levovi a je v kvadráte s Marsom a v opozícii s Jupiterom. Konštelácia je nepriaznivá pre všetky aktivity. Zmiernime činnosť, odpočívame, rozjímame, plánujeme budúcnosť a venujeme sa rodinným príslušníkom.


 


Sobota:Mesiac je v poslednej štvrti o 13.28 hod. Mesiac je o 3.12 hod. v znamení Panny a je v kvadráte so Slnkom, Merkúrom, v opozicii s Jupiterom a v trigone s Uránom. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle.


 


Nedeľa:Mesiac je v Panne a je v sextile s Marsom, v trigone s Venušou, Plutom a Uránom a v opozícii s Neptúnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na výber jedla. Vynecháme mastnú a ťažko stráviteľnú potravu.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


 


Horoskop od 29. novembra do 5. decembra / Peter Mišík


 


Slnko je v Strelcovi a je v konjunkcii s Merkúrom v Strelcovi a s nimi je Saturn vo Vodnárovi v sextile. Mars je v Škorpiónovi v kvadráte s Jupiterom vo Vodnárovi, v trigone s Neptúnom v Rybách a v sextile s Venušou v Kozorožcovi. Pluto v Kozorožcovi je v konjunkcii s Venušou a Saturn je v kvadráte s Uránom v Býkovi. Konštelácia je dobrá pre podnikanie. Mesiac je v nove v sobotu.


 


Pondelok:Mesiac je o 9.55 hod v znamení Váh a je v sextile so Slnkom a Merkúrom a v trigone s Plutom a Saturnom. Vládca Váh je Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle a vplýva na kultúru, spev, poéziu, výrečnosť apod.


 


Utorok:Mesiac je vo Váhach v trigone so Saturnom a po zdravotnej stránke si dávame pozor na obličky a driekovú časť chrbtice. Pitie vody zlepšuje zdravie ale treba užívať všetkého s mierou. Cvičte cviky na chrbticu.


 


Streda:Mesiac je v Škorpiónovi o 12.56 hod. a je v kvadráte s Plutom a Venušou a v trigone s Jupiterom. Vládca Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle, čo prináša citlivosť, zmyselnosť a schopnosť vidieť skryté veci. 


 


Štvrtok:Mesiac je v Škorpiónovi a je v konjunkcii s Marsom, v kvadráte so Saturnom, v trigone s Neptúnom a v opozícii s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na močový mechúr, prechladenie a pohlavné orgány.


 


Piatok:Mesiac je o 13.13 hod. v znamení Strelca a je v konjunkcii s Marsom, v trigone s Neptúnom a v sextile s Plutom a Venušou. Vládca Strelca je Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplývajúci na odovzdávanie a zbieranie skúseností.


 


Sobota:Mesiac je v nove o 8.43 hod. a je v konjunkcii so Slnkom a Merkúrom a v sextile so Saturnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na bedrové kåby a stehná. Doprajeme si masáž a vodoliečbu. Pobyt v prírode lieči.


 


Nedeľa: Mesiac je o 12.31 hod. v znamení Kozorožca a je v sextile s Jupiterom. Vládca Kozorožca je Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na tvrdohlavosť, karierizmus, pracovitosť, vytrvalosť a chladnokrvnosť.


 


Kontakt:055/ 62 517 10


0904 544 309


 
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]