magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Táždenný horoskop od 31. januára do 6. februára / Peter Mišík
@ Horoskopy      Jan 31 2022 - 20:03 GMT

Slnko je vo Vodnárovi a je v konjunkcii so Saturnom vo Vodnárovi a v kvadráte s Uránom v Býkovi. Merkur je v Kozorožcovi v konjunkcii s Plutom v rovnakom znamení. Mars je v Kozorožcovi v sextile s Jupiterom v Rybách a Neptún je tiež v Rybách. Venuša je v Kozorožcovi. Konštelácia spôsobuje starosti o budúcnosť. Mesiac je v nove  v utorok.

Pondelok: Mesiac je vo Vodnárovi o 10.43 hod. a je v konjunkcii s Merkúrom a Plutom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na masy ľudí a širokú verejnosť. Vhodné pre reklamu.

Utorok: Mesiac je v nove o 6.46 hod. a je vo Vodnárovi v konjunkcii so Slnkom, Saturnom a v kvadráte s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na nohy, lýtko, členok, pätu a kŕčové žily. Cvičíme obrátené polohy z jogy.

Streda: Mesiac je o 12.00 hod. v znamení Rýb a je v konjunkcii s Jupiterom a v sextile s Marsom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom, nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na mimoriadnu citlivosť, podvedomú vnímavosť a sklon k opiátom.

Štvrtok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Jupiterom a Neptúnom a v sextile s Venušou a Marsom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na chodidlá, prsty na nohách a priehlavkové kostičky. Lymfatické cievy jemne masírujeme.

: Piatok:Mesiac je o 15.57 hod. v znamení Barana a je v konjunkcii s Neptúnom a v sextile s Plutom a Merkúrom. Vládca Barana je Mars s Plutom nachádzajú sa v ohnivom živle a vplýva na tvrdohlavosť, lásku k prírode a prostorekosť.

Sobota: Mesiac je v Baranovi v sextile so Slnkom, Saturnom a v kvadráte s Venušou a Marsom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na hlavu, mozog, obličaj a žalúdok. Dbáme na vyváženú stravu a pravidelný pohyb.

Nedeľa: Mesiac je o 23.52 hod. v znamení Býka a je v sextile so Slnkom a Saturnom a v kvadráte s Merkurom a Plutom. Vládca Býka je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle a vplývajúca na hmatateľné umenie.

Kontakt:055/ 62 517 10
0904 544 309
 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]