magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 14. do 20. marca/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Mar 07 2022 - 14:43 GMT

Slnko vstupuje do Barana v nedeľu a je v konjunkcii s Neptúnom a Jupiterom v Rybách. Merkúr je v Rybách, Saturn je vo Vodnárovi a tam je tiež Venuša v konjunkcii s Marsom a s nimi je v kvadráte Urán v Býkovi. Pluto je v Kozorožcovi. Konštelácia podporuje duchovnú oblasť. Mesiac je v splne v piatok. 

Pondelok: Mesiac je v Levovi a je v opozícii s Marsom a Venušou a v kvadráte s Uránom. V oblasti zdravia si dávame pozor na srdce, krvný tlak a cievy. Dodržiavame správnu životosprávu a primerane športujeme.

Utorok: Mesiac je v Levovi a je v opozícii so Saturnom. Nepriaznivá konštelácia varuje pred nepríjemnosťami so seniormi a byrokratickými úradníkmi. Zachovajte trpezlivosť a zamerajte sa na osobné záležitosti.

Streda: Mesiac je o 5.59 hod. v znamení Panny a je v opozícii s Merkúrom a Jupiterom. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na hmotné záležitosti, pozemky, budovy, služby a majetkové danosti.

Štvrtok: Mesiac je v Panne a je v opozícii so Slnkom, Neptúnom, Jupiterom, Merkúrom a v trigone s Uránom. V oblasti zdravia si dávame pozor na žlčník, pankreas, pečeň, hrubé, tenké črevo a komplexný vyprázdňovací systém.

Piatok: Mesiac je v splne o 8.17 hod. a je v opozícii so Slnkom a Neptúnom a v trigone s Plutom. Mesiac o 12.26 hod. vstupuje do znamenia Váh a tam je vládca Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle a vplýva na kultúrnu sféru.

Sobota: Mesiac je vo Váhach a je v trigone so Saturnom, Marsom a Venušou. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na obličky a ich správnu funkciu udržiavame pitným režimom. Pred prechladením ich chránime ľadvinovým pásom.

Nedeľa: Slnko vstupuje do znamenia Barana o 16.33 hod. Mesiac je o 16.45 hod. v znamení Škorpióna a je v trigone so Saturnom a v kvadráte s Plutom. Vládca Škorpióna je Mars vo vodnom živle a vplývajúci na citlivosť a zmyselnosť.
 

Kontakt:055/ 62 517 10
0904 544 309
 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]