magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 28. marca do 3. apríla/ Peter Mišík
@ Horoskopy      Mar 28 2022 - 20:19 GMT

Slnko je v Baranovi a je v konjunkcii s Merkúrom v rovnakom znamení. V Rybách je Jupiter v konjunkcii s Neptúnom. Vo Vodnárovi sú Saturn v konjunkcii s Marsom a Venušou a s nimi je v kvadráte Urán v Býkovi. Pluto je v Kozorožcovi.  Konštelácia vytvára lepšie podmienky pre vzdelávanie. Mesiac je v nove v piatok.
 

Pondelok: Mesiac je vo Vodnárovi a je v konjunkcii s Venušou, Marsom a Saturnom a v kvadráte s Uránom. V sfére zdravia si chránime nohy pred neprimeranou záťažou a odpočívame s nimi položenými vyššie než je hlava. 

Utorok: Mesiac je o 6.32 hod. v znamení Rýb a tam je vládca Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle a vplývajú na jemnosť, tichosť, citlivosť, vnímavosť, rozjímanie, snivosť ale aj sklon ku alkoholu.

Streda: Mesiac je v Rybách v konjunkcii s Jupiterom a Neptúnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na správny výber obuvi. Trpí klenba nôh, priehlavkové kostičky a prsty nariekajú v úzkych špicatých topánkach.

Štvrtok: Mesiac je o 11.30 hod. v znamení Barana a je v konjunkcii s Jupiterom, Neptúnom, Slnkom, Merkurom a v sextile s Plutom. Vládca Barana je Pluto s Marsom a nachádza sa v ohnivom živle, čo dáva nadšenie pre všetko nové.

Piatok: Mesiac je v nove o 8.24 hod. a je v Baranovi v konjunkcii so Slnkom a Merkúrom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na hlavu, obličaj a mozog. Ochraňujeme ju pred údermi, priamym slnečným svitom a náhlymi zmenami teploty.

Sobota: Mesiac je o 18.50 hod. v znamení Býka a je v sextile s Venušou a Saturnom a v kvadráte s Plutom. Vládca Býka je Venuša v zemitom živle a vplýva na hmatateľnú krásu a umenie. Podporuje poľnohospodárstvo a zemité práce.

Nedeľa: Mesiac je v Býkovi a je v konjunkcii s Uránom. V oblasti zdravia si dávame pozor na hlasivky, štítnu žlazu, nosohltan, hrdlo a krčné stavce. Vyhýbame sa prechladnutiu, nepijeme studené nápoje a otužujeme sa.
 

Kontakt:055/ 62 517 10
0904 544 309

 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]