magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 11. do 17. apríla / Peter Mišík
@ Horoskopy      Apr 25 2022 - 08:56 GMT

Slnko je v Baranovi a je v konjukcii s Merkúrom, ktorý vstupuje v pondelok do Býka a s nimi sú v sextile Saturn vo Vodnárovi a Mars, ktorý vstupuje v piatok do Rýb. V Rybách  sú Jupiter a Neptún v konjunkcii. Pluto v Kozorožcovi je v kvadráte s Merkúrom a Venuša je v Rybách. Urán je v Býkovi.   Konštelácia vytvára majetkovú závislosť. Mesiac je v splne v sobotu.

Pondelok: Merkúr vstupuje do Býka o 4.00 hod. Mesiac je v Levovi,  je v opozícii s Marsom a Saturnom, v trigone so Slnkom a v kvadráte s Uránom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na krvný tlak a ciev a srdce. Pravidelne športujeme.

Utorok: Mesiac je o 16.07 hod. v znamení Panny a je v trigone so Slnkom, Merkúrom a v opozícii s Marsom a Saturnom. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na oblasť kolektívnych služieb. 

Streda: Mesiac je v Panne a je v opozícii s Venušou a v trigone s Uránom a Merkúrom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na vyprázdňovacie orgány a z potravy vynechávame mastné a ťažké jedlá. Pravidelne športujeme.

Štvrtok: Mesiac je o 22.46 hod. v znamení Váhy a je v opozícii s Neptúnom a Jupiterom a v trigone s Plutom. Vládca Váh je Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotnú umeleckú činnosť. 

Piatok: Mars vstupuje do Rýb o 5.00 hod. a Mesiac je vo Váhach. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na obličky a driekovú časť chrbtice. Cviky na chrbticu by sa mali stať každodennou rutinou. Dodržujeme pitný režim.

Sobota: Mesiac je v splne o 20.55 hod. a je v opozícii so Slnkom a v trigone s Marsom a Saturnom. Nezačíname nič nove a dôležité robiť. Neriadime sa citmi ale len chladným rozumom. Nenakupujeme a vyhýbame sa konfliktom.

Nedeľa: Mesiac je o 2.23 hod. v znamení Škorpióna a je v opozícii so Slnkom, Merkúrom a Uránom a v trigone s Venušou a Marsom. Vládca Škorpióna je Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplýva na zvedavosť a zmyselnosť.
 

 Kontakt:055/ 62 517 10
0904 544 309

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]