magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Týždenný horoskop od 2. do 8. mája / Peter Mišík
@ Horoskopy      May 02 2022 - 10:42 GMT

Slnko je v Býkovi a je v konjunkcii s Uránom v Býkovi a v sextile s Marsom v Rybách. Merkúr je v Blížencoch a je v sextile s Venušou, ktorá v pondelok vstupuje do Barana, s Jupiterom a Neptúnom v Rybách a Pluto je s Merkúrom v trigone. Saturn je vo Vodnárovi. Konštelácia praje elektronike a dynamike. Mesiac pribúda.

Pondelok: Venuša vstupuje do Barana o 18,00. Mesiac je o 12.46 hod. v znamení Blížencov a je v konjunkcii s Merkúrom, v sextile s Venušou, Jupiterom, Neptúnom a v trigone s Plutom. Vládca Blížencov je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na komunikáciu.

Utorok: Mesiac je v Blížencoch a je v kvadráte s Marsom. V zdravotnej oblasti sú najviac ohrozené pľúca, ramená, priedušky a nervy. Doporučuje sa každý deň urobiť aspoň 10 000 krokov pri prechádzke .

Streda: Mesiac je v Blížencoch a je v trigone so Saturnom a v kvadráte s Jupiterom a Neptúnom. Ak budete konať rozvážne a systematicky zožnete veľký úspech. Ak podľahnete vášňam a pudom, straty prevýšia zisky.
 

Štvrtok: Mesiac je o 1.05 hod. v znamení Raka a je v kvadráte s Venušou a v trigone s Marsom. Vládca Raka je Mesiac, nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na schopnosť sa vcítiť do myslenia iných osôb. 

Piatok: Mesiac je v Rakovi a je v sextile s Uránom a Slnkom a v trigone s Neptúnom, Jupiterom a Marsom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus. Jedzte ľahko stráviteľnú potravu a dôkladne ju požujte.

Sobota: Mesiac je o 13.50 hod. v znamení Leva a je v trigone s Neptúnom, Jupiterom a Venušou. Vládca Leva je Slnko, nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na hrdosť, netrpezlivosť a riadiace, organizačné schopnosti.

Neďeľa: Mesiac je v Levovi a je v kvadráte so Slnkom a Uránom a v trigone s Venušou. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na srdce, krvný tlak a cievy. Vyhýbame sa adrenalínovým športom. Cvičíme pravidelne.  
Kontakt:055/ 62 517 10
0904 544 309
 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]