magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Policajné správy za 12.05.
@ Aktuálne -> Polícia      Jun 13 2022 - 11:05 GMT

 Viete policajtom pomôcť pri objasňovaní vraždy?

Dňa 12.6. na pravé poludnie bolo v trávnatom poraste neďaleko jedného z košických nákupných centier v košickej mestskej časti Západ nájdené telo 61-Košičanky, bez známok života. Pri obhliadke tela bola nájdená rezná rana v oblasti krku, predbežne teda nebolo vylúčené cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy. 

Policajti miesto udalosti zabezpečili a po vykonaní nevyhnutných procesných úkonov vec prevzal vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý začal trestné stíhanie pre trestný čin obzvlášť závažný zločin vraždy.
 

Polícia sa zároveň obracia na širokú verejnosť, v prípade, ak disponujete relevantnými informáciami, ktoré by policajtom mohli napomôcť pri vyšetrovaní tohto prípadu, oznámte to na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru, na známom bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na oficiálnej stránke na Facebooku Polícia SR – Košický kraj.
 

Bližšie a podrobnejšie informácie vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nie je možné poskytnúť.
 

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]