magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Caranténa na Malej scéne Štátneho divadla
@ Kultúra -> Divadlo      Jan 21 2004 - 10:14 GMT
Staromestské divadlo pozýva všetkých svojich priaznivcov stráviť príjemný a oddychový večer s predstavením, ktoré zožalo veľký úspech na otváracom predstavení V. ročníka Festivalu Európskych nezávislých divadiel.

Vynikajúca „smutná komédia“ z pera známeho košického herca a režiséra Petra Raševa ,osloví určite každého diváka, pretože situácie, ktorým sa môžete z chuti zasmiať – i keď vás vzápätí zamrazí - prežíva každý z nás vo vlastných rodinách a manželstvách. Hra má názov „Caranténa“- a symbolizuje časopriestor medzi dvomi životmi, priestor, ktorý nám umožňuje očistiť sa a zhodnotiť svoj život –ale rovnako aj rozhodnúť sa, či sa chceme ešte vrátiť a možno aj napraviť to, čo sme pokazili v tom predošlom.

Caranténa je stretnutím troch ľudí, ktorí hľadajú príčinu svojich zbabraných životov, ospravedlnenie svojich chýb – a nádej do nového bytia...Caranténa je priestor, v ktorom má Stvoriteľ svoje zámery .

Či je možné vrátiť sa a ako to dopadne -
to budete mať možnosť vidieť na vlastné oči v inscenácii, ktorej prvú reprízu po dvoj- mesačnej prestávke ponúkajú košičanom herci Peter Rašev, ¼uba Blaškovičová, Marián Prevendarčík a Katarína Raševová.

Pondelkový večer 26. januára o 19,00 na Malej scéne Štátneho divadla bude určite stáť za to.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]