magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Oznámenie DPMK o zmenách tarify na autobusovej linke MHD v Košiciach č. 40
@ Doprava -> DPMK      Mar 05 2004 - 16:51 GMT
Od stredy 25. 2. 2004 sa na autobusovej linke MHD v Košiciach č. 40 s trasou Štadión Lokomotívy – Jahodná, kopec – Jahodná, RŠS a späť ruší doterajšia osobitná tarifa a zastávky „Jahodná – kopec“ a „Jahodná – RŠS“ sa zaraďujú do II. tarifného pásma MHD.

To značí, že na tejto linke platí v plnom rozsahu „Tarifa DPMK, a.s. pre MHD v Košiciach“ (jednorazové aj časové cestovné lístky, zľavy aj bezplatné prepravy) a cestujúci je povinný :
a) pri ceste zo zastávky „Štadión Lokomotívy“ do zastávky „Jahodná – kopec“ alebo „Jahodná – RŠS“ alebo naopak mať u seba cestovné doklady platné pre I.+II. tarifné pásmo,

b) pri ceste zo zastávky „Jahodná – kopec“ do zastávky „Jahodná – RŠS“ alebo naopak mať u seba cestovné doklady na II. tarifné pásmo.

Okrem bežnej predpredajnej siete je možné zakúpiť si príslušné jednorazové cestovné lístky (len základné cestovné, nie zľavnené) aj pri nástupe do vozidla v doplnkovom predaji u vodiča (vo zvýšenej cene)
– buď v plnom rozsahu
– alebo len jednorazový cestovný lístok pre II. tarifné

pásmo ako doplatok k platnému časovému alebo jednorazovému cestovnému lístku pre I. tarifné pásmo.

Nástup do vozidla je u tejto linky povolený len cez predné dvere, výstup z vozidla je možný cez ktorékoľvek dvere.

DPMK

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]