magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

OZNÁMENIE výluke električkovej dopravy 27-28.4.2002
@ Doprava -> Oznamy      Apr 24 2002 - 15:40 GMT
Od soboty 27. 4. 2002 0.00 hod do nedele 28. 4. 2002 24.00 hod dôjde kvôli oprave električkovej trate na Nám. Maratónu mieru k výluke električkovej trate v úseku Štadión Lokomotívy - Nám. Maratónu mieru - Stará radnica a k týmto dočasným zmenám v MHD:

1. Električkové linky č. 2 a 4 budú miesto úseku Stará radnica - Štadión Lokomotívy premávať v úseku Stará radnica - Amfiteáter.
2. Električkové linky č. 6 a R3 budú miesto úseku Amfiteáter - Nám. Maratónu mieru (resp. Štadión Lokomotívy) premávať v úseku Amfiteáter - Štadión Technickej univerzity.
3. Električková linka č. 9 bude premávať len po Amfiteáter (v úseku Amfiteáter - Štadión Lokomotívy nepremáva).
4. V úseku Štadión Lokomotívy - Amfiteáter a späť bude premávať náhradná autobusová linka „X“.
V zastávke „Amfiteáter” bude zastavovať na stanovišti linky č. 57, v ostatných zastávkach bude zastavovať priamo na električkových stanovištiach.

Jednorazový cestovný lístok označený vo vozidle električkovej linky č. 2, 4, 6, 9 alebo R3 platí aj po prestupe do vozidla náhradnej autobusovej linky „X” a naopak (po označení v druhom použitom vozidle na opačnom konci lístka).
To isté platí aj pre prestup z týchto električkových liniek na bežné autobusové linky umožňujúce nahradenie niektorého výlukou znemožneného priameho spojenia (linky č. 12, 13, 18, 29 a 32) a naopak.


Košice 24. 4. 2002

DPMK, a.s.

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]