magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

PIATOK v športe /hokej/
@ Aktuálne -> Školstvo      Nov 22 2004 - 08:38 GMT
Hokej: HC Košice - HKm Zvolen 7:3 v 23. kole ST extraligy

HC Košice - HKm Zvolen 7:3 (1:1, 3:1, 3:1)

Góly: 15. a 43. Kmiť, 25. a 52. Bicek, 25. ¼. Sabol, 32. Špilár, 49. Kroták - 14. Plavucha, 30. Weissmann, 46. Jasečko. Rozhodovali: Schütz - M. Valach, Krpelec, vylúčení: 9:6, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, striedania: 49. Rovnianek za Križana (Zvolen), 2000 divákov.

Pekná zvolenská šnúra siedmich víťazstiev za sebou sa skončila na košickom ľade, kde v šlágri kola domáci po výbornom výkone už druhýkrát v tejto sezóne "zostrelili" lídra tabuľky. Hostitelia neponechali od začiatku nič na náhodu, zatlačili súpera do defenzívy, aj keď spočiatku im nevychádzala koncovka. Aj preto vedúci gól dal po peknej akcii druhého zvolenského útoku Plavucha. Rovnakou mincou odpovedal pre zmenu druhý košický útok a najmä veľmi dobre hrajúci Kmiť. Potom mali obe mužstvá niekoľko dobrých šancí skórovať, ale rozhodujúci moment prišiel až v 25 min, keď za 24 s Košičania dvakrát prekonali Križana a dostali doslova krídla. Zvolen sa síce ešte za stavu 3:2 pokúsil dostať späť do zápasu, šance mali opäť Plavucha i druhý útok hráčov NHL, ale Petrík svojich podržal. Košičania naopak postupne získavali na istote a po 6. góle Krotáka doslova vyhnali reprezentačného gólmana z bránky. Záver už vyznel ako exhibícia východniarov, ktorí 7 gólov v tejto sezóne dali iba nováčikovi z Dubnice. Odmenou im bol skandovaný potlesk vypredaného hľadiska.

***

Hokej: HK VTJ Trebišov - VTJ Sp. Nová Ves 4:2 v 23. kole I. ligy

Bratislava 19. novembra (TASR) - Prvá hokejová liga mala v piatok na programe zápasy 22. kola.

HK VTJ Trebišov - VTJ Spišská Nová Ves 4:2 (2:1, 1:1, 1:0)

Góly: 2. Šoták, 6. Koniar, 33. Gajdoš, 45. Rusič - 10. Kristian, 39. Hrubý. Rozhodovali: Kundráčik - M. Korba, Hric, vylúčení: 3:4, presilovky a oslabenia: 0:0, 350 divákov.

Domáci mali raketový úvod, keď už v 6. min viedli 2:0. Do prvej prestávky hostia znížili na rozdiel gólu. V druhej časti obaja aktéri pridali po jednom. V tretej boli útočnejší domáci, no z množstva šancí vsietili Rusičom prekrásny štvrtý gól, čím si zaknihovali po šiestich prehrách konečne aj výhru.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]