magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Súťažte o knihu!!!

Čakanie na budúcnosť
@ Kultúra -> Literatúra      Dec 17 2004 - 14:33 GMT

Čas Vianoc sa blíži a jedna kniha pod stromčekom naviac určite neuškodí. Čitateľ by mal mať záujem o veci vesmírne, fantastické i „možnoreálne“. Nemusí byť dospelý, naopak. Nižší vek čitateľa je pri knihe Čakanie na budúcnosť skôr výhodou. Knihu nám do súťaže venovalo knižné vydavateľstvo Agentúra K. Čo treba urobiť, aby bola vaša?

Stačí ak na adresu [email protected] do konca víkendu napíšete e-mail. V jeho predmete uveďte titul knihy. E-mailom zašlite svoje meno a telefónny kontakt na mobil. Vyžrebovanému výhercovi sa ozveme už v pondelok ráno.

A teraz – informácie o knihe, ktorá by sa mohla zaradiť aj do vašej knižnice:

Autor: Miroslav Bórik /Žije v Košiciach/
Titul: Čakanie na budúcnosť

Text autorovej knihy je iba príbehom, hoci je dosť pravdepodobným. Veď kto dokáže určiť hranicu medzi fikciou a možnou realitou v dobe, kedy veľmi často pozorujeme prechod od fantázie k skutočnosti.

V novele sa stretávame s viacerými postavami, výnimočnými sa stávajú predovšetkým detskí protagonisti. V knihe dochádza k prelínaniu viacerých dimenzií: pozemskej i vesmírnej, práve tak, ako aj detského mikrokozmu so svetom dospelých.


Vydala Kristína Rybárová - Agentúra K, Košice
Vydanie prvé - 2003
Grafické ilsutrácie a obálka : Silvia Kassayová /Košičanka- momentálne žije, pracuje a tvorí v Prahe, venuje sa ilustráciám detských kníh voľnej tvorbe, má za sebou niekoľko samostatných výstav/
Zopd. redaktorka Kristína Rybárová
Korigovala: PhDr.Gabriela Rakúsová
Epilóg: Miloš Jesenský
Tabuľky - Výskyt hlásení UFO.... Miloš Jesenský
Zalomenie do strán a design: Tibor Turčan
Tlač - Typopress Košice
ISBN 80-89054-02-1

Strán: 272
Rozmer: 230x160 mm
Väzba: tvrdá   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]