magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Oznámenie DPMK o znovuzriadení autobusovej linky č. 40 (Štadión Lokomotívy - Jahodná a späť)
@ Doprava -> DPMK      Jan 18 2005 - 14:22 GMT
Od utorka 18. 1. 2005 približne do 15. 3. 2005 bude opäť premávať sezónna autobusová linka MHD č. 40 Jahodná – Štadión Lokomotívy a späť. Na rozdiel od minulého roka bude zastavovať na všetkých zastávkach v trase (Jahodná – chata, Jahodná – kopec, Jahodná – horáreň, Alpinka, Čermeľ, Suchodolinská, Letecká, Štadión Lokomotívy).

Cestovný poriadok linky nájdete na stránkach DPMK v jednotlivých cestovných poriadkoch na zástavkách po trase od Štadiónu Lokomotívy v smere Jahodná a naspäť...

Na linke je možný nástup do vozidla len cez predné dvere.

Na linke platí bežná tarifa MHD a teda aj bežné jednorazové aj časové lístky. Zastávky „Jahodná – chata“ až „Jahodná – horáreň“ patria do II. tarifného pásma, zastávky „Alpinka“ až „Štadión Lokomotívy“ do I. tarifného pásma.
To značí, že napr. pri jazde od štadióna Lokomotívy na Jahodnú musí mať cestujúci u seba platný cestovný doklad pre I. aj pre II. tarifné pásmo MHD (čiže napr. u jednorazového základného cestovného 12 + 7 Sk; platia aj časové lístky a príslušné kombinácie jednorazových a časových cestovných lístkov).

Košice 18.1.2005 DPMK

  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]