magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Konkurz na Jánošíka
@ Kultúra -> Divadlo      Jan 24 2005 - 10:15 GMT
Chcete sa stať hviezdou? Na september 2005 sa pripravuje premiéra muzikálu Na skle maľované / v réžií Jána Ïurovčíka Jeden z prvých muzikálov uvedených na Slovensku na profesionálnych doskách sa za čas svojho uvádzania stal legendou. V novom naštudovaní sa ho rozhodlo priniesť pre všetkých, ktorí ho nevideli a aj pre tých, ktorí si ho opäť radi pozrú, divadlo Nová scéna v Bratislave, ktoré v tejto súvislosti hľadá hlavných predstaviteľov na postavu Jánošík.

Podmienky účasti na konkurze:
MUŽ 16 – 33 rokov, ktorý vie spievať, tancovať a ovláda herecký prejav. Všetci účastníci si pripravia vopred určený dialóg a pieseň z inscenácie, materiály budú k dispozícií na vrátnici NS (Živnostenská 1, 812 14 Bratislava, tel: 02/52 92 33 41-3 ) od 24. januára 2005. Konkurz sa uskutoční dňa 7. februára 2005 (registrácia 9.00 h. , začiatok 10.00 h) v divadle Nová scéna.

mef   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]