magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Nedajte si ujsť herecký koncert L. Haverla, M. Zednikoviča a M. apáka
@ Kultúra -> Divadlo      Feb 10 2005 - 13:11 GMT
(Umelecká agentúra GreArt - tlačová správa) – Vynikajúca komédia Neila Simona Zlatí chlapci, vzdávajúca hold divadlu a hercom komédie sa svojho času s obrovským úspechom hrala na Malej scéne SND v Bratislave s exeletným výkonom dnes už nebohého Martina Gregora.

Jedná sa o príbeh mladého divadelného agenta pokúšajúceho sa dať dokopy svojho starého strýka – bývalú hviezdu vaudevillu so svojím dlhoročným hereckým partnerom , pre spoločné vystúpenie v televízii. Hoci počas svojej aktívnej kariéry sa stali legendami, obaja starci už vyše 12 rokova spolu neprehovorili. Pred ich návratom na scénu teda zostáva mnoho nedoriešených otázok. Vášne sa stupňujú do hádok až hrozí tragické vyvrcholenie.

Hra je okorenená množstvom vtipných narážok a scén, ktoré umocňujú nostalgickú atmosféru. Pod réžijným vedením skúseného Vladimíra Strniska sa hra stala hereckým koncertom jedného z nestorov slovenského divadelníctva Leopolda Haverla, ktorému sekundujú nemenej slávni kolegovia Marián Zednikovič a Marek apák.

Túto špičkovú inscenáciu s hviezdnym hereckým obsadením si môžete pozrieť 14. marca o 19.00 hodine v SOU Dopravnom, na Moldavskej ceste 2 v Košiciach. Vstupenky si môžete zakúpiť v pokladni kina Družba hodinu pred premietaním , v Agentúre GreArt Biela 3 t.č.6232568, a v MIC ND Dargov .
  |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]