magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Príďte sa pobaviť a zasmiať s Miroslavom Donutilom
@ Kultúra -> Divadlo      Feb 10 2005 - 13:28 GMT
(Umelecká agentúra GreArt - tlačová správa) –Po dlhšom čase na Východ Slovenska znova zavíta jedna z najväčších českých hereckých hviezd – Miroslav Donutil. Tentoraz sa predstaví v autorskom programe „Cestou necestou“, v ktorom bude divákov zabávať svojimi, neopakovateľne reprodukovanými historkami a zážitkami.

Každého kto na túto jedinečnú One man show príde čaká 90 minút skvelej zábavy a predovšetkým v dnešnej dobe tak prepotrebného smiechu.

Vystúpenie M. Donutila ktoré absolvoval pred svojimi obdivovateľmi v Čechách a na Slovensku už takmer 1000 krát si tentokrát budú môcť v čase od 7. do 11. marca pozrieť diváci v Bardejove, Michalovciach, Prešove, Košiciach a Spišskej Novej Vsi.

Košické predstavenie sa uskutoční dňa 10. marca o 19.00 hodine v kine DRUŽBA. Vstupenky na vystúpenie , ktoré Agentúra GreArt pripravila ako darček všetkým ženám a dievčatám pri príležitosti, neoficiálneho MDŽ, dostať v kine DRUŽBA hodinu pred premietaním, Agentúre GreArt na Bielej 3 a v MIC ND Dargov.

Po skvelej zábave ducha môžu návštevníci vystúpenia zájsť do Hostinca M. Donutila, sídliaceho v Country Pube Diera na Poštovej ulici, kde si môžu pochutiť na špecialitách Podhoeráckeho a Horáckeho knižatstva, ktorému šéfuje M. Donutil. Lístky z jeho vystúpenia tam totiž budú platiť ako 5% zľava z konzumného.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]