magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Vyhrali ste vstupenky?

Z ponuky umeleckej agentúry GreArt
@ Kultúra -> Podujatia      Mar 08 2005 - 15:05 GMT

Len nedávno sme avízovali súťaž o lístky na divadelné predstavenie s názvom „Zlatí chlapci“. Žiaľ, toto predstavenie sa z organizačných dôvodov ruší. Umelecká agentúra GreArt však súťažiach ako náhradu ponúkla dvadsať lístkov do kina DRUŽBA na francúzsku komédiu Agenti nula nula.


Je to najúspešnejšia francúzska komédia roku 2004 od režiséra filmu Taxi. Bola ukradnutá supertajná nukleárna zbraň a francúzska tajná služba vyhlasuje najvyššiu možnú pohotovosť. Najmú si preto dvoch zmätkárov Willa a Bena, ktorí sa nič netušiac stanú návnadami v dokonale premyslenom pláne. Viac informácií o filme získate, ak si kliknete tu.

Vyžrebovali sme desiatich výhercov. Každý vyhráva dve vstupenky na predstavenie, ktoré sa uskutoční 15. marca v kine Družba so začiatkom o 19,00.

Zoznam výhercov:

Roman Hrinak
Katarína Novakovská
Martina Regensbogenová
Marika Zabojníková
Štefan Pron
Marta Komanová
Rastislav Popovič
Slávka Karafová
Petra Gutteková

Výhercom sme sa už telefonicky ozvali.

-sl-

Nezabudnite, že Umelecká agentúra GreArt v Košiciach organizuje aj „one-man-show“ Miroslava Donutila. O jeho predstavení prinášame nasledujúcu správu:

Príďte sa pobaviť a zasmiať s Miroslavom Donutilom


(Umelecká agentúra GreArt - tlačová správa) –Po dlhšom čase na Východ Slovenska znova zavíta jedna z najväčších českých hereckých hviezd – Miroslav Donutil. Tentoraz sa predstaví v autorskom programe „Cestou necestou“, v ktorom bude divákov zabávať svojimi, neopakovateľne reprodukovanými historkami a zážitkami.

Každého kto na túto jedinečnú One man show príde čaká 90 minút skvelej zábavy a predovšetkým v dnešnej dobe tak prepotrebného smiechu.

Vystúpenie M. Donutila ktoré absolvoval pred svojimi obdivovateľmi v Čechách a na Slovensku už takmer 1000 krát si tentokrát budú môcť v čase od 7. do 11. marca pozrieť diváci v Bardejove, Michalovciach, Prešove, Košiciach a Spišskej Novej Vsi.

Košické predstavenie sa uskutoční dňa 10. marca o 19.00 hodine v kine DRUŽBA. Vstupenky na vystúpenie , ktoré Agentúra GreArt pripravila ako darček všetkým ženám a dievčatám pri príležitosti, neoficiálneho MDŽ, dostať v kine DRUŽBA hodinu pred premietaním, Agentúre GreArt na Bielej 3 a v MIC ND Dargov.

Po skvelej zábave ducha môžu návštevníci vystúpenia zájsť do Hostinca M. Donutila, sídliaceho v Country Pube Diera na Poštovej ulici, kde si môžu pochutiť na špecialitách Podhoeráckeho a Horáckeho knižatstva, ktorému šéfuje M. Donutil. Lístky z jeho vystúpenia tam totiž budú platiť ako 5% zľava z konzumného.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]