magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Konferencia METALURGIA 2005 na hutníckej fakulte TU Košice
@ Aktuálne -> Školstvo      Apr 19 2005 - 15:11 GMT
V stredu 20. apríla 2005 sa na Hutníckej fakulte Technickej univerzity v Košiciach uskutoční ďalší ročník tradičnej Študentskej vedeckej odbornej konferencie METALURGIA 2005. Konferencia je venovaná prezentácii študentskej odbornej činnosti v hutníckych vedných disciplínach, pričom najlepšie práce budú ocenené.

Začiatok bude o 8.30 hod a práce budú prezentované v piatich sekciách. Ocenení budú odmenení aj finančnými odmenami. Na príprave konferencie sa podieľalo viacero partnerov z hutníckej praxe a Ministerstvo školstva SR. V prípade záujmu Vám podrobnejšie informácie poskytnú Ing. Marianna Bartošová, predsedníčka organizačného výboru, tel.: 602 2755, e-mail:[email protected], alebo doc. Ing. Beatrice Plešingerová, CSc., prodekan HF TU v Košiciach, tel.: 602 2303,e-mail: [email protected].
Váš záujem a osobná účasť budú veľmi vítané.

(tlačová správa)   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]