magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Jednástka finalistov SuperStar začala koncertom v Košiciach superturné po SR
@ Kultúra -> Koncerty      Apr 25 2005 - 08:19 GMT
Košice (TASR) - Koncertom v Košiciach začala Superturné po Slovensku jedenástka finalistov prvého ročníka súťaže Slovensko hľadá SuperStar.

Nezabudnuteľné privítanie pripravila svojim miláčikom vypredaná a nepretržite skandujúca košická športová hala Cassosport, do ktorej prišlo približne 4500 divákov.

Koncert začal odrátavaním od jedenásť po nulu. Potom sa už v dvojhodinovom programe vystriedali - každý s dvoma skladbami - Robo Mikla, Samo Tomeček, Peter Konček, Petra Humeňanská, Peter Kotuľa, Martin Kelecsényi, Miro Jaroš, Tomáš Bezdeda, Martina Šindlerová, Zdenka Predná a prvá slovenská SuperStar Katarína Koščová.

Popri sólových vystúpeniach nechýbali spoločne spievané hity Kým vieš snívať a Teraz je ten správny čas. Mikla dospieval časť svojej druhej sólovej pesničky "hore bez".

Diváci nepustili svoje idoly z pódia bez prídavkov a po Bezdedovi a Koščovej sa v závere koncertu pridali aj ďalší.

Na koncerte pokrstili speváci symbolicky spoločnou skladbou Kým vieš snívať spolu s členkou poroty Lenkou Slanou CD platňu Slovensko hľadá SuperStar Top 11.

Spevákom dobre "sekundovala" za chrbtom sedemčlenná kapela Petra Grausa, vokálne trio a tanečná skupina Spin.

Hľadisko bolo vysvietené mobilnými telefónmi, ktorými sa účastníci koncertu mohli zapojiť do nového hlasovania o víťaza. Jeho výsledky generálny partner spoločnosť Orange zverejní na záver koncertnej šnúry. Spomedzi všetkých hlasujúcich vyžrebujú zároveň na každom koncerte výhercu, ktorý získa možnosť zúčastniť sa na exkluzívnej párty s finalistami.

Superturné spevákov SuperStrar potrvá do 4. mája. Ïalšie koncerty budú v Prešove (2), Banskej Bystrici (2), Trenčíne, Žiline (2) a v Bratislave (3).   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]