magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Príďte si zaspomínať so Spirituálom Kvintet na Karla Zicha
@ Kultúra -> Koncerty      Apr 25 2005 - 12:12 GMT
Skupinu Spirituál Kvintet snáď netreba ani nikomu predstavovať. Toto hviezdne zoskupenie počas svojej vyše 45 ročnej existencie odohralo tisícky koncertov, ktoré boli takmer vždy vypredané. Ich pesničky dodávali mnohým ľuďom vnútornú silu a optimizmus predovšetkým v období totalitného režimu.

Popri súčasných členoch J. Tichotovi, D. Vančurovi, Z. Tichotovej , I. Budweiserovej, J. Cerhovi a J. Holoubkovi si v tejto legendárnej formácii zahrali aj Honza a Franta Nedvědovci či nedávno tragicky zosnulý Karel Zich.

„Počas spolupráce na 4 vystúpeniach vrátane sólového recitálu Spomínanie v roku 2003 prerástol pracovný vzťah s Karlom Zichom v priateľský. Účasť Spirituálu na oslave mojej 40. –ky, či krádež a následné nájdenie Karlových gitár počas jedného z vystúpení v Košiciach naše vzťahy ďalej rozvíjali. Aj v tejto súvislosti bude tohoročné vystúpenie Spirituálu Kvintet venované práve pamiatke na nezabudnuteľného speváka , hudobníka a predovšetkým veľkého človeka Karla Zicha. Verím že všetci ktorí ho mali radi prídu na koncert, kde sa aspoň na chvíľu zastaví čas a Karel sa prostredníctvom hudby vráti do našich myslí a sàdc.“ povedal nám na margo koncertu majiteľ usporiadajúcej agentúry GreArt Mgr. ¼ubomír Grega.

Vstupenky na vystúpenie ktoré sa uskutoční dňa 9. mája o 19. hodine v kine DRUŽBA si ešte môžete zakúpiť v Agentúre GreArt na Bielej 3 v Plzeňskej hospodě, v MIC ND Dargov a OD Tesco, v ICMK Hlavná 59 alebo v pokladni ,kina Družba.

-sl-   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]