magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Košice navštívi najlepší český zabávač V. Hron
@ Kultúra -> Podujatia      Apr 25 2005 - 12:25 GMT
Slovenská premiéra populárneho českého zabávača a imitátora speváckych hviezd Vláďu Hrona sa uskutoční 3. mája o 19. hodine v kine DRUŽBA v rámci Dní mesta Košice. Tento vynikajúci entertainer, čiže bavič dokáže sám zaujať hovoreným slovom, spevom, tancom, imitovaním a najmä improvizáciou a bezprostrednosťou prejavu svoje publikum o čom svedčia okrem jeho úspešných televíznych relácií predovšetkým stovky vystúpení v Čechách.

O Hronovej obľúbenosti a veľkej popularite svedčí i skutočnosť že nedávno zvíťazil jeho zábavný program Jsou hvězdy které nehasnou vysielaný na ČT 1 v kategórii program roka v prestížnej českej diváckej ankete Tý Tý 2005 . Navyše V. Hron získal aj individuálne ocenenie ako najlepší moderátor súťaže a zábavného programu.

V Košiciach sa predstaví divákom svojou obľúbenou Abecedou hvězd, kde sa postupne prevtelí do L. Armstronga, A. Bocelliho, T. Cutugna, M. Davida, E. Johna, F. Mercuryho, M. Jacksona, K. Gotta, S. Wondra, F. Sinatru, P. Nagya a ďalších svetoznámych speváckych hviezd.

Lístky si možno zakúpiť v agentúre GreArt na Bielej 3v Plzeňskej hospodě, v MIC ND Dargov a OD Tesco, v ICMK Hlavná 59 ako aj v pokladni kina Družba.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]