magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Pivo si kúpite už za 13 korún
@ Kultúra -> Podujatia      Apr 27 2005 - 09:48 GMT
Areál Mestskej krytej plavárne vedľa MC Donaldu sa stane v dňoch 6. – 7. mája dejiskom 1. ročníka Košických slávností piva . Podujatie ktoré v rámci Dní mesta Košice pripravili GreArt Production, s.r.o. a MČ Košice –Staré Mesto v spolupráci s Mestom Košice ponúknu návštevníkom dva dni plné dobrej muziky, rôznych súťaží a atrakcií a predovšetkým dobrého jedla a chutného piva.

„ Mal som tú možnosť zúčastniť sa na posledných dvoch ročníkoch tejto najväčšej ľudovej slávnosti zlatého moku na Morave – Tøebíčskych slávnostiach piva. Fantastická atmosféra, vynikajúce pivo, účasť takmer 20 000 ľudí za dva dni a bohatý kultúrny program prebiehajúci súbežne na dvoch pódiach ako aj množstvo ďalších sprievodných podujatí ma utvrdili v tom, že podobnú akciu si zaslúžia aj obyvatelia nášho mesta a blízkeho okolia. Napriek tomu že akciu sme z pôvodne plánovaného termínu v októbri preložili na máj, podfarilo sa nám zabezpečiť ponuku 11 značiek piva. Milovníkov „tekutého chlebíka“ určite potešia najmä ľudové ceny pivečka, už od 13.-Sk za polliter. Okrem výbornej muziky a hovoreného slova, súťaže starostov v pití piva čaká prvých 200 návštevníkov podujatia pivo zadarmo, prezradil nám na margo akcie konateľ oraganizujúcej spoločnosti GreArt Production Mgr. ¼ubomír Grega.

Ako sme sa ďalej dozvedeli v prvý deň slávnosti postupne vystúpia skupiny SAKRA DUO a ALIBY z Košíc ako aj STOPA z Prešova. Bodku za prvým dňom dá čoraz populárnejšie košické zoskupenie CLEAR. Druhý deň sa bude niesť v cuntry štýle. Návštevníci sa môžu tešiť na hudobné bloky kapiel DIVOZEL, ORTU, IRISH ROSE a BLIZZARD.

Vstupenky ktoré sú zlosovateľné si môžete zakúpiť v MIC ND Dargov a OD TESCO, ICMK Hlavná 59, na MÚ MČ KLošice Staré-Mesto alebo priamo v Agentúre GreArt v Plzeňskej hospode na Bielej ulici 3.

-pr-   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]