magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Agresívny Košičan nabral mestského policajta na kapotu a viezol 20 metrov
@ Aktuálne -> Rôzne      Apr 28 2005 - 14:50 GMT
Košice 28. apríla (TASR) - Až hrozba použitia zbrane zastavila agresívneho Košičana, ktorý nabral na kapotu mestského policajta a viezol ho na nej približne 20 metrov. Vyšetrovateľ ho obvinil z trestného činu útoku na verejného činiteľa a násilia voči skupine osôb a jednotlivcovi.

Incident sa odohral v stredu večer na parkovisku obchodného centra Hornbach v Košiciach, kde 24-ročný Peter K. najprv zachytil škodovkou chodca Petra K., potom vystúpil z vozidla a s nožom v ruke sa mu vyhrážal zabitím.

Desať minút po udalosti sa obvinený nepodrobil výzve príslušníka košickej Mestskej polície, aby preukázal totožnosť. Snažil sa odísť, v čom mu mestský policajt chcel zabrániť a telom mu auto zablokoval. Obvinený úmyselne narazil do policajta a keď ten spadol na kapotu, viezol ho asi 20 metrov. Od svojho konania upustil až po výzve druhého člena policajnej hliadky o použití zbrane.

Vyšetrovateľ obvineného umiestnil do cely policajného zaistenia a spracoval návrh na jeho vzatie do vyšetrovacej väzby. TASR informovala dnes krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]