magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Ruslana a miliónový tanečníci už tento piatok v prešovskej Mestskej hale
@ Kultúra -> Podujatia      May 31 2005 - 10:57 GMT
Koncertná šou ukrajinskej hviezdy, víťazky EUROVÍZIE Ruslany a finalistov Miliónového tanca v prešovskej Mestskej hale je tu už čo nevidieť. Jedinečné predstavenie plné pyrotechnických efektov, výbornej hudby a fantastického tanca do žerava rozpáli všetkých milovníkov hudby a tanca už tento piatok - 3.júna o 19:00.

S nápadom dať dokopy Ruslanu a finalistov reality šou televízie JOJ prišiel šéf spravodajstva JOJky Roland Kubina. "Ruslanina šou sa volá Wild Dance - divoký tanec. Keď som videl našich tanečníkov, akí sú divokí nielen na parkete, ale aj mimo neho, zišlo mi na um, či by to nešlo spojiť," opísal pre košický denník Korzár svoj nápad.

Ruslana a finalisti šou snov Miliónový tanec pripravia neopakovateľné veľkolepé divadlo, ktoré si nesmiete nechať ujsť. Bude to zároveň prvé verejné vystúpenie finalistov Miliónového tanca. Predaj vstupeniek v sieti TICKETPORTAL a TICKET ART. Cena vstpenky je: 399,-Sk, v deň koncertu: 449,-Sk

+ + + + VYŽREBOVANIE VÝHERCOV 20 VSTUPENIEK + + + +

Redakcia www.cassovia.sk v spolupráci s agentúrou MUZIKÁL SLOVENSKO, s.r.o. pripravila pre Vás súťaž o 20 vstupeniek na túto jedinečnú show. Správna odpoveď na otázku: víťazkou akej medzinárodnej speváckej súťaže je RUSLANA? je Medzinárodná spevácka súťaž Eurovízie. Spomedzi rekordných 376 správnych odpovedí sme vyžrebovali 20 výhercov:
Peter Bača
Jana Kovaničová
Tereza Poprocká
Ivana Sisolová
Eva Slancová
Peter Levkus
Henrieta Mihalková
Terézia Marenčíková
Ing. Andrea Dzurovčáková
Andrea Simonová
Maroš Juhász
Michaela Hlinková
Ing. Andrea Palgutová
Anton Stofa
Slávka Karafová
Marián Pinkovský
Veronika Kovalská
Richard Szeplaki
Jana Ihnátová
Radovan Trnovský

Všetkých výhercov upovedomíme telefonicky...

-mef-   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]