magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Na Zemplínskej šírave prepadli lupiči v noci rekreantov
@ Aktuálne -> Rôzne      Jul 18 2005 - 13:52 GMT
Košice 18. júla (TASR) - Dvoch rekreantov lúpežne prepadla počas nedeľňajšieho nočného kúpania na Zemplínskej šírave skupina piatich neznámych páchateľov.

Zatiaľ, čo sa 18 a 17ročný mladík dve hodiny po polnoci kúpali v bazéne strediska Kamenec, lupiči im prehľadali osobné veci a následne pod hrozbou fyzického násilia ukradli mobilné telefóny a osobné doklady. Rekreantom spôsobili škodu za 10 000 korún.

Počas víkendu sa stali dve lúpežné prepadnutia aj v Košiciach. V prvom prípade v neskorých nočných hodinách na križovatke ulíc Štúrova a Kuzmányho dvaja neznámi páchatelia lúpežne prepadli 46- ročného Košičana. Sotili ho na zem a po páde mu z vrecka košele ukradli 500 korún, osobné doklady a iné veci. V druhom prípade sa skutok stal v popoludňajších hodinách na Triede Košického vládneho programu pri zástavke MHD. Poškodený je len osemročný chlapec, ktorého neznámy páchateľ zhodil z bicykla, nasadol naň a ušiel.

Prípady sú v štádiu vyšetrovania.

TASR informovala dnes Oľga Lukáčová z KR PZ V Košiciach.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]