magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Mladí dizajnéri predstavia v Galérii U.S.Steel svoju kovom inšpirovanú tvorbu
@ Kultúra -> Výstavy      Aug 29 2005 - 18:05 GMT
Košice 26. augusta (TASR) - Študenti vysokých škôl - mladí dizajnéri z Nemecka, Maďarska, Slovenska a Českej republiky, po štvrtýkrát hľadali inšpiráciu v kove v rámci medzinárodného workshopu U. S. Steel Košice – Metal Inspirations 2005.

Pre svoje diela použili rôzny kovový materiál košickej hute a pod dohľadom pedagógov pracovali v dielňach SOU hutníckeho v Košiciach Šaci. Spoločnosť podporuje talentovaných mladých ľudí v spolupráci s Technickou univerzitou a Fakultou umení v Košiciach.

Prehliadku ich tvorby ponúkne Galéria U. S. Steel ako svoju 14. výstavu. Ako TASR informoval hovorca spoločnosti Ján Bača, vernisáž exponátov sa uskutoční v utorok 30. augusta o 13.30 hodine. Výstava bude širokej verejnosti sprístupnená do 23. septembra.

Práce študentov budú tiež súčasťou expozície U. S. Steel Košice na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Brne.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]