magyar
  polski
  deutsch

 Košice
 Prešov
 Miskolc
 Užhorod
 Rzeszów
 

Tragickú smrteľnú nehodu pri Šebastovciach spôsobil neznámy vodič na Audi Combi
@ Aktuálne -> Rôzne      Aug 31 2005 - 14:52 GMT
(TASR) - Dopravnú nehodu, pri ktorej v utorok v katastri obce Haniska v okrese Košice okolie zomreli dvaja ľudia a štyria sa ťažko zranili, spôsobil doposiaľ nezistený vodič Audi Combi.
Na rovnom úseku cesty, asi kilometer za Šebastovcami, začal predbiehať kamión, následkom čoho sa mu oprotiidúci 56-ročný vodič Škody 105 musel náhle vyhnúť a zmeniť smer jazdy. Škodovka však dostala šmyk a prešla do protismeru, kde pravou prednou časťou narazila do Nissanu Primera, jazdiacim za kamiónom.
Pri náraze sa odtrhla predná časť škodovky a Nissan zišiel do priekopy, kde sa prevrátil na bok.

Vodič Škody pritom utrpel zranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Jeho 55-ročná spolujazdkyňa zomrela na mieste. Ïalšia 51-ročná spolujazdkyna utrpela zranenia, z ktorých sa bude liečiť asi dva týždne. Vodič Nissanu sa tiež zranil ťažko, pričom liečiť sa bude do 21 dní. Čas liečenia jeho dvoch spolujazdkýň stanovili na 42 dní. Všetci zranení boli hospitalizovaní.

Na škodovke, ktorú zaistili na expertízne skúmanie, vznikla 20-tisícová škoda, na Nissane za 980 000 Sk. Vyšetrovateľ začal stíhanie vo veci pre trestný čin ublíženia na zdraví.
TASR o tom dnes informovala Oľga Lukáčová z Krajského riaditeľstav PZ v Košiciach.   |   tlačiareň
 
pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk

Zdielať tento článok na Facebooku

 
(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovate¾ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected]